ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Com dissenyar i optimitzar la seva ecommerce

  Disseny web

  De la mateixa manera que ens agrada comprar a botigues físiques atractives i endreçades, on poder trobar fàcilment allò que cerquem, una ecommerce ha de transmetre aquestes sensacions. I, posant en pràctica un òptim disseny web, la seva botiga on-line serà un èxit.

  Una pàgina amb un disseny estructurat, serà més funcional i còmode pels usuaris i, si a més a més està optimitzada pels motors de cerca, repercutirà positivament al seu posicionament web.

  És important que una botiga digital tingui tots els elements ben disposats i sigui molt atraient, ja que els seus visitants han d’estar el màxim de temps dins, fet que incrementa notablement les seves possibilitats de conversió i venda. És un aparador obert cada dia de l’any i 24 hores al dia i cal aprofitar tot el seu potencial.

  Tips per a dissenyar i optimitzar la seva botiga on-line

  – Centri l’atenció en els seus productes. Amb la intenció de no distreure als usuaris, els seus elements han de destacar per sobre d’altres, com animacions, banners, etc.
  Tenir espais en blanc és una bona opció, ja que ajuda a enfocar la mirada dels visitants en el producte que es mostra.

  – La seva Home, o pàgina d’inici, és una de les més importants. En aquesta, hi ha d’aparèixer el seu contacte, els productes destacats i identificar correctament la seva marca.

  – Les imatges també són essencials, especialment de bona qualitat i d’un pes adequat. Pensi que pot afectar a la càrrega de la seva web i, per tant, al seu SEO.

  – Ha d’oferir quelcom diferenciador respecte a la seva competència, degut que, si és així, el seu tràfic es quedarà amb més probabilitat. Ha de cuidar la tipografia, els colors corporatius, el to que utilitza en escriure el contingut, etc. És important tenir la seva pròpia personalitat on-line.

  – Mantingui sempre els clients informats, sobretot quant als mètodes de pagament, devolucions, etc. D’aquesta manera, donarà més confiança i credibilitat i és un plus a l’hora de decidir-se a comprar.

  – La seva ecommerce ha de ser responsive, és a dir, s’ha d’adaptar a totes les pantalles i dispositius. Aquest aspecte és important pels usuaris, a l’hora de realitzar les seves consultes, i per Google, ja que el posicionarà millor.

  A més, per aconseguir un òptim disseny web, pot introduir diferents elements funcionals, com un cercador per trobar tot allò que necessiten els usuaris en un sol click, una secció on puguin veure els articles més venuts o visitats, un apartat on hi hagi comentaris i valoracions d’altres internautes i, inclús, poder visualitzar productes relacionats, perquè puguin escollir la millor opció per a ells.

  Gestinet, el seu gran suport de màrketing digital

  Si vol que la seva pàgina sigui atractiva i poder rendibilitzar-la al màxim, així com aconseguir el millor SEO, posi’s en contacte amb Gestinet, líders en disseny web, posicionament als cercadors i manteniment de pàgines corporatives.

  Estem a la seva total disposició.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post