ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  12/07/2018

  El domini Crypto.com es ven per més de 5 milions de dòlars

  Posicionament web domini

  En ocasions, triar el domini perfecte pot dur a una empresa a aconseguir més clients i, per tant, tenir més beneficis. La concordança del contingut de la pàgina web amb el nom del domini fa que el posicionament web millori. Tot i així, aquesta decisió no és fàcil tenint en compte que la majoria de paraules comunes ja estan registrades. En conseqüència, l’adquisició de segons quin domini pot arribar a costar molts diners. És el cas de Crypto.com, que s’ha posicionat entre la llista dels dominis més cars de la història.

  Crypto.com va ser comprada per Matt Blaze, un investigador de criptologia i professor de la Universitat de Pennsilvània, l’any 1993, quan encara no havia començat el boom dels “punt com” i alguns emprenedors estaven a punt de fer-se rics per haver registrat noms simples. Blaze va registrar crypto.com en referència a la criptologia, però actualment, amb el creixement del negoci de les monedes virtuals ha passat a referir-se a les criptomonedes.

  Tot i que el primer propietari del domini no volia accedir a la venta d’aquest i havia rebutjat totes les ofertes que havia rebut fins ara per part d’empreses de monedes virtuals, finalment ha venut el domini a la startup Monaco. Es tracta d’una empresa que es dedica a serveis financers en el mercat de les criptomonedes. Tot i que no són oficials les xifres de la compra, s’estima que el valor oscil·la entre els 5 i els 10 milions de dòlars. Així doncs, ha superat la compra del domini eth.com que es va vendre per 2 milions de dòlars aproximadament.

  L’adquisició del domini ha donat una nova identitat a la marca de Monaco, que ha passat a renombrar-se Crypto.com i es posiciona com a principal referència a la xarxa com a empresa relacionada amb les criptomonedes dins del ecosistema digital. Així mateix, rebrà un millor posicionament web i posicionament Google degut al nou nom de la marca.

  5/5 - (48600 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48600 votes)