ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  22/08/2018

  Posicionament web durant les vacances d’estiu

  posicionament web

  Durant l’estiu moltes empreses disminueixen el seu ritme de treball i és fàcil veure com agències i mitjans de comunicació no segueixen la rutina i modifiquen els costums habituals que tenen, fet que pot provocar conseqüències en el posicionament web del portal corporatiu.

  La veritat és, però, que no s’ha d’abaixar la guàrdia i seguir amb l’estratègia de màrketing on-line establerta i, a més a més, la temporada de vacances dóna noves oportunitats com, per exemple, fent posicionar l’empresa o al producte utilitzant reclams diferents. També la competència pot estar més relaxada i arribar a l’usuari pot ser més accessible.

  S’ha de seguir cuidant la web i el blog, ja que és possible que durant l’estiu el tràfic disminueixi. És per això que cal establir unes accions especials perquè aquest es mantingui i el posicionament Google no se’n vegi afectat.

  L’usuari mai marxa de vacances, sempre està present. Segueixen sent consumidors encara que modifiquin els seus horaris.

  Les vacances d’estiu són una oportunitat per a les empreses per innovar, experimentar, analitzar i millorar noves estratègies per posar en marxa després d’aquest període.

  És recomanable publicar continguts més frescos i dinàmics, que captin l’atenció de l’usuari tot i no estar en la seva rutina de cada dia.
  Per a fer-ho pot utilitzar un llenguatge més informal i imatges més atractives amb concordança amb l’època.

  Li mostrem unes pautes que cal tenir en compte durant l’estiu:

  Publicar regularment: s’ha de mantenir la constància que té durant la resta de l’any.
  I no només a la web i al blog de l’empresa, sinó també a les xarxes socials. Per a fer-ho, pot programar els continguts que es publicaran a les setmanes vinents.

  Més promocions: és una època perfecte per a realitzar campanyes de promocions específiques d’estiu i així mantenir actives les xarxes socials també.

  Paraules clau d’estiu: pot adaptar la seva estratègia de posicionament web amb paraules que els usuaris solen buscar durant aquesta època. Pensi, però, que això ho hauria de fer setmanes abans, ja que el posicionament no funciona d’un dia per l’altre.

  Reflexionar sobre la seva estratègia de màrketing on-line: pot dedicar temps a analitzar i redirigir les campanyes realitzades fins ara. Gràcies a la tranquil.litat de les setmanes d’estiu és una oportunitat d’oferir valor a la comunitat d’usuaris.

  Aquests són alguns tips necessaris que cal dur a terme perquè el seu negoci segueixi en primera línia, però cal treballar durant tot l’any perquè doni resultats positius.

  Contacti amb Gestinet on realitzem les millors campanyes on-line perquè la seva empresa se’n vegi beneficiada. Treballem tot l’any amb constància, sent líders en el sector, especialment en estratègies de posicionament web.

  5/5 - (48642 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48642 votes)