ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Editar les imatges per a obtenir un millor disseny web

  Disseny web

  En tota estratègia de màrketing on-line ha de prestar atenció als detalls i, un d’ells, és el disseny web de la seva pàgina.

  Dins del disseny digital hi ha diferents factors, com la usabilitat i donar una bona experiència d’usuari, tenir continguts interessants per al seu públic, ser responsive i adaptar-se a tots els dispositius i comptar amb bones imatges.

  Aquest últim factor és essencial tenir-ho present, ja que el contingut multimèdia ha de tenir gran protagonisme al seu disseny web. De fet, aporta creativitat, dinamisme i personalitat.

  Tenir les fotografies adequades, ajuden a donar valor a la seva pàgina i enriquir els seus textos, a més que capten l’atenció de l’usuari i propicien que es quedi més temps en una web.

  Les imatges, doncs, són un gran recurs per al seu disseny web. Si vol atorgar-li un to diferenciador i optimitzar-les perquè, a més, siguin beneficioses per al seu posicionament web, pot editar-les.

  L’edició de les imatges serveix per minimitzar la seva mida i que ocupin menys espai, millorar la seva qualitat i resolució –com més píxels tingui, més qualitat- i també hi ha la possibilitat de retocar-les amb l’objectiu d’eliminar defectes o incorporar efectes perquè resultin més atractives.

  És possible modificar una imatge i realitzar variacions que faran atraure a més clients, donant un millor aspecte a la seva web.

  Si vol editar les seves fotografies i optimitzar-les per a un òptim disseny web, pot utilitzar diferents programes com Photoshop, que ajuda a controlar tots els aspectes relacionats amb l’edició.

  De totes maneres, l’opció més adequada per a una bona gestió del disseny de la seva web i l’elaboració d’una estratègia digital enfocada a donar visibilitat i qualitat als seus usuaris, és comptar amb professionals del sector.

  A Gestinet som experts en la creació del millor disseny web per a empreses, sempre cercant la millor solució pels nostres clients i elaborant projectes on-line a mida, segons les seves característiques.

  Posi’s en contacte amb nosaltres i obtindrà, no només una pàgina professional i a l’alçada del seu sector, sinó també una òptima posició als cercadors.

  5/5 - (48956 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48956 votes)