ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  11/03/2019

  Les millors eines de posicionament web

  posicionament web

  Si té un projecte digital, ha de saber que és imprescindible traçar una estratègia de màrketing on-line per tal que el seu negoci tingui l’èxit i la notorietat esperada.

  Gràcies al posicionament web pot obtenir visibilitat i tràfic de qualitat cap a la seva pàgina. Per a portar-lo a cap i que el seu negoci predomini davant la competència, ha de cuidar diferents factors que faran que el seu posicionament Google funcioni. Alguns són l’optimització de les imatges, ja que tenen gran influència en el rastreig dels bots a la seva pàgina, l’elecció correcte dels títols per tal de cridar l’atenció a l’usuari perquè entrin a la seva web o evitar realitzar faltes d’ortografia, determinant en el SEO.

  Tanmateix, i tenint sempre en compte aquests i altres factors, avui dia té al seu abast eines que l’ajudaran a donar repercussió als seus continguts.

  Constantment surten al mercat aplicacions i programes amb la intenció que el seu contingut pugui divulgar-se d’una manera més ràpida i eficient.

  El mateix cercador Google li proporciona eines que confeccionen campanyes publicitàries i, a més, analitzen diferents keywords i la seva competència. Una d’elles és Keyword Planner, que li ofereix informació sobre les cerques mensuals de les paraules clau que desitgi.

  També ho és Google Analytics, que mesura els resultats d’una estratègia digital, i esbrina quines accions són les més correctes, per tal de reforçar-les, i quines no han funcionat, i així poder eliminar-les. També podrà conèixer les seves estadístiques de les visites i els continguts que interessen més.

  Igualment trobem altres programes, alguns de pagament i d’altres gratuïts que cal tenir en compte per al posicionament web. Tals com Woorank o SEMrush, que realitzen una auditoria completa del seu projecte digital i la seva competència.

  Quan al contingut multimèdia, concretament a les imatges, existeix Canva, que ajuda a crear dissenys professionals ràpidament.

  En qualsevol cas, per a crear una excel.lent estratègia de màrketing enfocada a tenir notorietat a internet i, per tant, un òptim posicionament web, confiï en experts del sector que l’assessoraran adequadament per saber com procedir en tots els casos.

  A Gestinet som líders en posicionament Google Barcelona i referents en campanyes on-line, realitzant projectes a mida segons les necessitats de cada client.

  5/5 - (48970 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48970 votes)