ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  05/04/2018

  El creixement accelerat de les plataformes tancades

  El foment de l’ús de plataformes digitals com a eines d’estratègia de màrketing online ha provocat certs canvis en les tendències. Però, realment coneixem els efectes i el camí que marquen les plataformes tancades en el món empresarial?

  La segmentació d’audiències continua avançant a passos gegantins degut a la millora de les plataformes tancades i el desenvolupament de noves tecnologies d’aprenentatge continuo que permeten prendre decisions intel·ligents basades en dades estructurades.

  Les plataformes tancades són sistemes els quals el seu disseny no pot ser examinat per programadors aliens al equip de desenvolupament. D’aquesta manera, no es poden conèixer les parts internes però si que es poden aprofitar les seves funcionalitats. Solen estar desenvolupades per empreses privades que estableixen els seus models de negoci amb l’explotació d’aquestes plataformes. Les companyies més conegudes són Google, Microsoft, Facebook i Amazon, entre d’altres. Els community managers són els encarregats d’aprofitar les funcionalitats d’aquestes eines tant potents en el sentit comercial.

  Tot i que l’any passat les plataformes tancades van ser força criticades per la seva manca de seguretat i la falta de visibilitat per les marques de cara als anunciants i agencies de mitjans, aquest 2018 es presenten amb més potencial pel que fa a les estratègies de màrketing online degut a tres factors bàsics i, segons Gonzalo Fuentes -CEO global de Media & Digital de Kantar, Inisghts- es preveu que augmentin exponencialment la seva participació en inversions publicitàries:

  – Els serveis gratuïts que fereixen companyies com Google,  Facebook i Amazon són cada cop més atractius per a que els usuaris i futurs consumidors comparteixin de forma natural les seves dades personals per conservar l’accés.
  – La demanda d’anunciants i agencies està en constant augment per a dirigir-se a audiències més concretes i garantir que siguin validades, degut a que les plataformes tenen dades molt puntuals dels usuaris. Aquest fet permet comparar-los amb altres segments i assegurar una veracitat de la informació.
  – Les compres programàtiques en plataformes no certificades basades en cookies són més propenses a patir problemes importants de seguretat i visibilitat. Així doncs, és molt habitual que els llocs petits tinguin dificultats per garantir la projecció a petits públics, targets específics o contextos de qualitat superior.

  Des del departament de màrketing online de Gestinet tenim cura de treure el màxim rendiment possible a les marques i gràcies a la figura de community manager s’aprofiten molts dels beneficis d’aquestes plataformes. Alhora, aconsellem a les marques apostar per les plataformes tancades per arribar al màxim de públic verídic possible i el més encertat possible. Actualment, les plataformes tancades ofereixen molta visibilitat i seguretat als anunciats que volen invertir-hi i, en la majoria dels casos, hi surten beneficiats en termes financers.

  5/5 - (48470 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48470 votes)