ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  El disseny web amb WordPress

  Disseny web

  Si una empresa no compta amb presència on-line, és quasi com si no existís. És necessari tenir una pàgina corporativa, on mostrar els seus productes o serveis, i que aquesta gaudeixi del millor disseny web possible.

  Per a fer-ho, ha de tenir el suport de professionals del màrketing digital que li indiquin quina és la millor estratègia a realitzar i elaborar un disseny actual, funcional i atractiu pels usuaris, a més que es posicioni correctament a Google.

  I aquí entra en joc WordPress, que li ofereix grans possibilitats i li permet tenir una pàgina molt competitiva, segura i usable. S’adapta perfectament als requeriments de qualsevol empresa, sigui del sector que sigui, sent una plataforma molt utilitzada.

  Gràcies a WordPress podrà arribar al seu públic objectiu més fàcilment i, per descomptat, obtenir més conversions i vendes. Aconseguirà una bona imatge de marca, única i personal.

  Aquest gestor de continguts, altament utilitzat per professionals del màrketing, és una de les millors opcions que té per adquirir el millor disseny de la seva pàgina web.

  Encara que existeixen altres alternatives, WordPress li dóna infinitat de prestacions i possibilitats.

  Què és el disseny web WordPress?

  WordPress és un sistema de creació de continguts. Està enfocat a generar pàgines web, blogs i també botigues on-line, tan demandades actualment.

  El disseny web amb WordPress permet realitzar diferents tipologies de pàgines, mitjançant plantilles. És una de les principals eines de màrketing, ja que ofereix facilitat d’ús i moltes possibilitats de creació.

  Més del 30% de les webs a nivell mundial estan creades amb WordPress, actualitzant i millorant cada dia les seves funcionalitats i prestacions, amb l’objectiu de satisfer les necessitats dels usuaris.

  És, per tant, una plataforma essencial quan parlem de disseny professional, amb acabats excel.lents i molt usables.

  disseny pàgina web

  Preguntes freqüents sobre

  El disseny web amb WordPress

  Què és el disseny web WordPress?

  WordPress és un sistema de creació de continguts. Està enfocat a generar pàgines web, blogs i també botigues on-line, tan demandades actualment. Permet realitzar un disseny web visualment molt atractiu i funcional.

  Per què escollir un disseny WordPress per la seva pàgina?

  Aquest gestor de continguts li ofereix facilitat, eficiència i grans prestacions. Disposa de molts plugins, temes i plantilles on triar, sempre segons el seu sector, necessitats i serveis.

  Avantatges de comptar amb un disseny WordPress

  Utilitzar un disseny web amb WordPress té grans avantatges que podrà percebre des del primer dia, com obtenir un disseny únic, tenir gran presència al cercador, la seva facilitat d’utilització o el gran ventall de possibilitats a l’hora de crear el seu disseny.

  Obtingui el millor disseny web de la seva pàgina

  Per obtenir el millor disseny web de la seva pàgina, confiï en el potencial de WordPress. Contacti amb Gestinet i la seva pàgina adquirirà a millor imatge i grans prestacions i funcionalitats.

  Per què escollir un disseny WordPress per la seva pàgina?

  A l’hora de crear una pàgina web, s’han de prendre moltes decisions. Una de les més importants, és quin serà el seu gestor de continguts. Si escull correctament, l’afectarà positivament i podrà gestionar el seu lloc web millor i de manera més còmode.

  En el cas de WordPress, ofereix facilitat, eficiència i grans funcionalitats. Disposa de molts plugins, temes i plantilles on triar, sempre segons el seu sector, necessitats, serveis, etc.

  Podrà donar un toc més que personalitzat al seu disseny, ja que serà una web única per a la seva empresa.

  Per tant, gràcies al disseny web amb WordPress, el seu negoci podrà tenir la millor presència digital i una imatge professional a internet.

  A més, WordPress és molt estable i té una estructura sòlida. Darrere d’aquest gestor de continguts hi ha desenvolupadors professionals que estan contínuament millorant la seva usabilitat, la seva seguretat i oferint millor rendibilitat.

  Per això, utilitzant WordPress, la seva web es posicionarà millor als cercadors, en especial Google.

  disseny web wordpress

  Avantatges de comptar amb un disseny WordPress

  Utilitzar un disseny web amb WordPress té grans avantatges que podrà percebre des del primer dia. Els més rellevants són:

  1. Utilització molt senzilla: tot i que els professionals de l’àmbit li han de crear inicialment i ajudar-lo a dissenyar el seu portal, vostè pot, fàcilment, actualitzar-lo i mantenir-lo actiu. No fa falta ser programador per inserir nova informació al seu Blog, o canviar dades, per exemple. A més, WordPress té molts plugins que ajuden a executar moltes tasques de manera amena i senzilla.
  2. Millor posicionament web: és molt important tenir un bon SEO, ja que li donarà major visibilitat on-line i farà que el seu públic objectiu el trobi fàcilment. WordPress li ofereix grans possibilitats per adquirir un bon SEO, que és aquell que posiciona de manera orgànica. Existeixen grans prestacions relacionades amb aquest aspecte i que fan que adquireixi més popularitat a internet. De fet, podrà millorar la velocitat de càrrega, tenir un disseny responsive, optimitzar les seves imatges, etc. tot amb la intenció de tenir millor posicionament Google.
  3. Gran varietat de plantilles: les plantilles són la seva base amb la qual podrà fer créixer la seva pàgina, segons la seva marca o tipologia d’empresa i personalitzar-la. No només es tracta d’escollir segons la seva estètica, si no del que vol oferir. Tindrà botiga on-line? Necessita un Blog? Prèviament ha de pensar i definir una estratègia per després escollir el tema o plantilla adequada.
  4. Perfecte per a Blogs: si vol mantenir la seva pàgina sempre al dia i oferir nous continguts, WordPress ha de ser la seva elecció. A més d’ajudar-lo en el seu SEO, és molt fàcil d’actualitzar. WordPress incorpora el millor format de Blog actual, amb una estructura molt senzilla, neta i on es poden programar les publicacions sense cap complicació.
  5. Disseny web responsive: WordPress està preparat per oferir la millor visualització des de qualsevol dispositiu, essencial actualment. Aquest aspecte és molt positiu pels usuaris, ja que tindran accés als seus continguts més fàcilment i per Google, perquè li dóna molt valor.

  Són avantatges que faran que la seva pàgina corporativa sigui visualment atractiva, funcional i usable.

  disseny wordpress

  Obtingui el millor disseny web de la seva pàgina

  Per obtenir el millor disseny web de la seva pàgina, confiï en el potencial de WordPress.

  A Gestinet, líders en crear estratègies de disseny i posicionament web, som experts en aquesta i altres plataformes i fem que cada pàgina sigui única i obtingui la millor imatge possible. El nostre equip professional, contínuament en formació, coneix cada detall del sistema WordPress per oferir-li totes les prestacions i funcionalitats, amb l’objectiu que pugui adquirir-les la seva web.

  Contacti amb nosaltres i podrà obtenir el millor disseny web amb WordPress.

  3.5/5 - (2 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  3.5/5 - (2 votes)