ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  El disseny web ajuda a augmentar les vendes on-line

  Disseny web

  Comprar a través d’una botiga virtual és una excel.lent opció gràcies a la gran comoditat. A més, ofereix la possibilitat d’adquirir productes o serveis des de qualsevol lloc i moment i pot comparar preus fàcilment abans de realitzar la compra.

  Les botigues virtuals han de comptar amb una estratègia clara de màrketing on-line per tal d’atraure el seu públic objectiu i maximitzar les conversions. Per tant, s’han de tenir en compte molts factors, com el posicionament web de la pàgina o el disseny web.

  Aquest determinarà si els seus visitants es queden o no a la seva ecommerce. Pensi que els usuaris solen donar una única oportunitat i, si no els hi agrada el que veuen o no tenen una bona experiència d’usuari, l’abandonaran i aniran a la competència. És necessari, a més, que la seva pàgina tingui un disseny responsive, i que s’adapti a tots els dispositius mòbils.

  De fet, el disseny web ha d’oferir als seus visitants la seva imatge corporativa, els seus valors i una diferenciació clara respecte a altres empreses del sector.

  Li mostrem alguns trucs que, juntament amb un bon disseny web, l’ajudaran a augmentar les seves vendes:

  -Mostri gran quantitat d’imatges i, si és possible, vídeos. El contingut multimèdia és una eina essencial per a la venda on-line. Aquest sempre ha de ser de qualitat.

  -Per a ensenyar o explicar el seu producte, posi un fons blanc, ja que facilita la lectura i la visualització.

  -Les descripcions explícites dels seus productes ajudaran al client a prendre la decisió de realitzar la compra. Han de ser reals i mostrar els avantatges d’adquirir-lo.

  A més, cal mostrar els preus de manera clara, degut que els seus usuaris volen saber el preu final a l’inici, no en finalitzar la compra.

  -Els canvis i devolucions s’han de poder tramitar fàcilment i és un punt fort de les millors ecommerce. Són un valor afegit que els clients donen gran importància.

  Per tant, ha de cuidar molts detalls si vol que la seva botiga virtual sigui un èxit. Com li hem comentat, el disseny web és un d’ells.

  Confiï en Gestinet per a elaborar el millor disseny web per a la seva empresa on-line. Som referents en el sector i experts en estratègies de màrketing digital.

  5/5 - (48948 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48948 votes)