ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  El disseny web té influència en el comportament dels seus usuaris

  Disseny web

  Qualsevol disseny aplicat a un objecte o una imatge té gran influència sobre els consumidors i el seu comportament.

  En el món on-line aquest pes és encara més gran i el disseny web determina si un usuari compra o no un producte o un servei.

  Per tant, l’èxit de les botigues on-line està estretament relacionat amb aquest factor, a més d’altres com la usabilitat o la gestió del feedback.

  Existeixen diferents estudis que determinen que el primer minut i mig condiciona la decisió de compra del futur client. Per tant, és essencial que el disseny web de la seva pàgina inclogui una estructura clara i cuidada, una correcta imatge de marca, uns colors corporatius adequats, etc.

  Segons el missatge o les sensacions que vulgui transmetre als seus usuaris, cal analitzar i escollir correctament el disseny del seu portal.

  És vital que els internautes se sentin còmodes navegant per la pàgina, d’una manera intuïtiva i quasi sense pensar. Ha d’oferir el que el client ha cercat, segons el seu sector. D’aquesta manera, si el seu posicionament Google és òptim i, quan l’usuari cerqui el que necessita, en entrar a la seva web, hauria de descobrir exactament això. Un cop dins, ha de trobar una harmonia i un disseny web atractiu. Així, la venda estarà quasi assegurada.

  Una de les maneres de realitzar un disseny adequat, és assabentar-se del seu target i les seves necessitats. Per tant, el seu projecte web ha d’adaptar-se a la tipologia d’usuaris que vol englobar, conjuntament amb el tipus de productes o serveis que ofereix.

  Tingui en compte que els seus visitants prèviament han estat en altres webs que ofereixen el mateix que la seva pàgina i els hi ha de donar un extra perquè es decideixin a comprar a través de la seva botiga on-line. La qualitat web és indispensable, així com la manera com està dissenyada.
  Per tant, la imatge d’una pàgina influeix en la psicologia i el comportament que té un usuari.

  A Gestinet tenim mot en compte els usuaris i ens agrada que tinguin una bona experiència d’usabilitat perquè les vendes es vegin incrementades.
  Posi’s en contacte amb nosaltres i li realitzarem el millor disseny web i les millors estratègies digitals enfocades a obtenir un òptim posicionament Google.

  5/5 - (48982 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48982 votes)