ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  El disseny web de la seva pàgina ha de ser responsive

  Disseny web

  Si encara no gaudeix d’un disseny web responsive, no pot esperar més.

  La seva pàgina ha de poder adaptar-se a tota mena de pantalles i dispositius, amb l’objectiu de facilitar la navegació i oferir una millor experiència als seus usuaris.

  Actualment és quelcom indispensable, ja que s’accedeix a internet des de tablets, ordinadors portàtils, de sobretaula i mòbils. De fet, aquests últims ja són els principals mitjans per on els internautes realitzen les seves cerques.

  El disseny responsive detecta automàticament les mesures de la pantalla i adapta tots els elements que té la web, tant les imatges, la lletra i els menús.

  Beneficis d’un disseny web responsive:

  Gràcies a aquest disseny, pot aconseguir grans beneficis que, sens dubte, afectaran de manera positiva al conjunt del seu portal. Els més destacats són:

  1. Millora l’experiència de navegació dels seus usuaris: el seu contingut serà accessible des de qualsevol dispositiu i es podrà visualitzar perfectament. A més, els seus visitants podran realitzar totes les accions sense cap entrebanc.

  2. No tindrà continguts duplicats: en ser un disseny responsive, no requereix que el contingut s’hagi de crear de nou, només fa falta fer-ho una sola vegada.

  3. Disminució de costos derivats de desenvolupament i manteniment de la pàgina: només hi ha una plantilla per a totes les plataformes i, per tant, no haurà de dedicar ni invertir més diners per a crear versions per a altres dispositius. Els costos i la feina es redueixen. Referent al manteniment web, igualment, en cas de modificacions, ha de fer-ho sols a la plantilla principal i es veurà reflectit a la resta.

  4. Temps de càrrega més ràpid: un disseny d’aquestes característiques fa que la velocitat de càrrega sigui més ràpida.

  5. Millora del seu posicionament web: tant l’experiència de navegació, evitar continguts duplicats i que la seva pàgina sigui més ràpida, fan que la seva web pugui obtenir millor posicionament als cercadors. El motiu és molt clar: Google dóna valor a les pàgines que ofereixin millor experiència de navegació i, a més, en només tenir un únic URL, es facilita la indexació pel cercador i, com a conseqüència, l’anàlisi del seu contingut.

  Cal dir que, si la seva web és responsive, ajuda a frenar la taxa de rebot, és a dir, els usuaris estaran més estona dins realitzant cerques o visualitzant productes i serveis. I aquest fet es produeix perquè se sentiran més còmodes, ja que els elements es veuran perfectament a través de qualsevol dispositiu.

  Per què comptar amb un disseny web responsive

  Avui dia, no és una opció, sinó quasi una obligació. Així que, li exposem 5 grans motius:

  1. Perquè vivim en un món totalment mòbil

  2. Perquè ajuda a facilitar la navegació

  3. Perquè li donarà millor posicionament als cercadors

  4. Perquè millorarà la seva imatge de marca

  5. Perquè obtindrà més conversions i, en definitiva, més vendes

  Com veu, la seva pàgina ha de tenir un disseny d’aquestes característiques.

  Professionals del disseny al seu costat

  A Gestinet som experts en disseny web i elaborem estratègies de màrketing a mida amb la finalitat que una pàgina sigui més atractiva, funcional i obtingui més visibilitat a internet.

  No ho dubti i atorgui a la seva pàgina corporativa el disseny que exigeixen actualment els usuaris. És el seu aparador digital i l’ha de cuidar. No pot permetre perdre visitants per no tenir una web preparada per visualitzar-se a través de dispositius mòbils.

  Contacti amb nosaltres i ens encarregarem que obtingui la millor imatge digital i facilitar la navegació als seus usuaris.

   

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post