ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Disseny web per a hotels

  Disseny web

  La importància de disposar d’un bon disseny web per als hotels ha incrementat degut a l’alta competitivitat de la industria hotelera. És habitual que els visitants comparin i decideixin els hotels on allotjar-se basant-se amb la informació que els ha transmès la pàgina web, d’aquesta manera el màrketing online és essencial. Per altra banda, la gran quantitat de reserves realitzades en canals externs demostra que tenir un bon disseny web pot retenir l’usuari a la pàgina i augmentar les possibilitats que el client compri directament.

  El primer factor a tenir en compte pel que fa a les tendències de disseny web per a hotels és la utilització de colors saturats i brillants en les fotografies i imatges. Es tracta d’una estratègia per a cridar l’atenció de l’usuari. És fonamental cuidar la pantalla d’inici de la pàgina web i la fotografia de portada que emmarca l’hotel ja que serà la carta de presentació a primera vista de l’usuari. Freqüentment, s’utilitzen imatges que reflecteixen un estil de vida en comptes d’incloure fotografies pròpies de l’hotel. Per exemple, un hotel de costa podrà utilitzar una fotografia del mar que resulti més atractiva. A través d’aquestes imatges es transmeten sensacions respecte l’hotel, com per exemple tranquil·litat.

  Un altre punt important és l’elecció de les fonts tipogràfiques utilitzades. El text ha de ser llegible i, alhora, comprensible i estètic. Actualment, és tendència utilitzar fonts grans i amb negreta. En cas que es col·loqui el text sobre la imatge, la llegibilitat serà bona i, a més, invitarà al usuari a fixar-se en la imatge que hi ha al fons. Les fonts serif també han tornat a ser tendència, es tracta de les fonts que tenen terminacions en cada caràcter. El seu aspecte és clàssic, suau i arrodonit, pel que és menys brut. Es tracta d’una tipografia que transmet calidesa i proximitat i que encaixaria perfectament en, per exemple, hotels més rústics o que proporcionin experiències familiars.

  La organització dels elements a la pàgina web trenca esquemes, es busca sorprendre l’usuari trencant amb la imatge equilibrada que es buscava fins ara basant-se en una estratègia de màrketing online innovadora.

  Les animacions recarregades, extravagants i descarades han passat de moda. Els dissenyadors webs han passat a utilitzar animacions més refinades i elegants per a no distreure l’usuari i mostrar-li el contingut de manera senzilla i simple.

  Per últim, l’ús d’il·lustracions és cada vegada més freqüent. Es tracta de donar-li un toc divertit a la pàgina web, reforçant una idea i dinamitzant la pàgina. Les il·lustracions tenen l’objectiu de transmetre personalitat pròpia i, alhora, funcionalitat.

  5/5 - (48652 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48652 votes)