ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  El nou disseny web de Jocs Recreatius Penedès

  Disseny web - Posicionament web

  Els professionals de Gestinet presenten la nova pàgina web de l’empresa Jocs Recreatius Penedès els quals es dediquen a la distribució i instal·lació de màquines recreatives a la zona de Barcelona i Tarragona.

  El nou disseny web té l’objectiu de comunicar el potencial principal de l’empresa, els aspectes diferencials i incorpora millores tant de disseny, com de continguts i de facilitat de navegació. La pàgina web es converteix en una eina bàsica per reflectir l’essència de l’empresa i aportar la màxima informació a l’usuari sobre la seva dedicació. Es tracta d’una pàgina web amb un disseny web molt visual, que segueix una línia estètica minimalista i moderna. Les pàgines de cada apartat es visualitzen netes i simples, facilitant l’experiència de l’usuari, i fent que la navegació sigui àgil i efectiva. Es tracta d’una pàgina web amb disseny responsiu per a que pugui ser visualitzada en qualsevol tipus de dispositiu sense problemes, indiferentment de la mida de la pantalla.

  Per altra banda, s’ha afegit molt més contingut a la pàgina web corporativa. El contingut de la pàgina ha estat redactat tenint en compte tots els paràmetres del posicionament web: ús de paraules claus, etiquetes a les imatges, etc. Un dels principals factors pel que s’ha renovat la pàgina web és per a l’optimització del posicionament web, pel que s’ha dut a terme una estratègia eficaç que porta la pàgina a posicionar-se entre les primeres posicions del seu sector en els cercadors. El blog és un dels valors afegits que s’utilitza per mantenir el bon posicionament i actualitzar la informació, d’aquesta manera els buscadors sempre tenen informació nova per a mostrar i rastrejar, alhora que la pàgina es manté activa.

  Per a reforçar el posicionament Google s’ha inclòs una zona estratègica d’enllaços SEO Google a l’inferior de cada pàgina en la que, a través de la paraula clau i les poblacions i comarques de Catalunya es crea un link a una pàgina específica.

  Des de Gestinet oferim innovació, estratègia i els coneixements necessaris per a reforçar el poder que tenen les pàgines webs corporatives i la seva repercussió.

  5/5 - (48618 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48618 votes)