ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Disseny web d’una landing page

  Disseny web

  Ja hem comentat en altres posts com n’és d’important comptar amb les landing page a les botigues virtuals, ja que l’objectiu principal d’aquestes és convertir les visites en clients i aconseguir nous subscriptors.

  És necessari, però, que tinguin un disseny web adequat i eficaç, per tal de facilitar la conversió. Tanmateix, han de tenir contingut atractiu i contundent, deixant clar quin és l’objectiu de la pàgina i quins avantatges poden aconseguir els visitants.

  Per obtenir un disseny web òptim en una landing page, pot seguir aquests consells:

  Bon producte o servei: si vol maximitzar les seves conversions, és important oferir als usuaris un bon producte, un valor real.

  Beneficis definits: ha de remarcar els beneficis del producte que mostri a la landing page de la manera més visible possible.

  Pàgina impactant: ha de cridar l’atenció a l’usuari i, per tant, el disseny web ha de ser així. D’aquesta manera, els visitants quedaran sorpresos amb la qualitat gràfica de la seva pàgina. El contingut ha d’estar sempre ben organitzat dins de la landing page.

  Velocitat: és un dels aspectes més importants. La seva pàgina corporativa sempre ha de tenir una velocitat de càrrega òptima, ja que els usuaris no esperen masses segons i podrien anar-se’n a la competència. Aquest factor, a més, és determinant també pel posicionament web de la pàgina.

  Credibilitat: és essencial donar estabilitat, confiança i credibilitat a través d’una landing page. Per a fer-ho ha de mostrar quina empresa està darrere del producte o quina marca, oferint així transparència. Col.loqui el seu logotip en un lloc visible i amb una mida identificable pel visitant.

  Títol: el títol de la landing page ha de ser potent i clar, amb lletres que destaquin de la resta.

  Imatges i vídeos: ha d’insertar contingut audiovisual a la seva landing page impactant, degut que crida molt l’atenció i és el que millor pot representar el seu producte o servei.

  Pàgina intuïtiva i fàcil: els botons on els usuaris han de clicar per a fer la compra o els formularis, han de tenir una mida prou gran perquè cliquin fàcilment. A més, la pàgina no ha de comptar amb menús ni amb elements que puguin distreure al visitant. Així tota la seva atenció anirà dirigida al seu producte.

  Posi en pràctica aquests consells de disseny web per a la seva landing page i obtindrà més conversions.

  5/5 - (48832 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48832 votes)