ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  El disseny web també influeix en les newsletters

  Disseny web

  Una newsletter és un email informatiu que les empreses envien periòdicament als seus subscriptors amb informació rellevant. Aquesta ha de tenir un disseny ben estructurat i, si és així, pot ser beneficiós i repercutir en la conversió de les vendes on-line d’una pàgina.
  A més, els emails ben dissenyats milloren la imatge de la marca i del producte o servei.
  La creació d’una newsletter ha de formar part de la seva estratègia de màrketing on-line i així gestionar-ho correctament perquè tingui un efecte positiu en les vendes.

  Perquè els subscriptors reconeguin fàcilment i associïn la seva marca amb la seva newsletter i tinguin confiança a clicar-hi per obtenir més informació, és necessari que tingui concordança amb els seus colors corporatius, el seu logotip i, en general, amb el disseny web de la seva marca. En definitiva, ha d’estar alineat.

  La informació que normalment es difon a través d’una newsletter són notícies d’interès relacionades amb el sector, ofertes i promocions que es porten a cap a la pàgina o nous productes que la marca ha tret al mercat. Aquest contingut ajuda a tenir una comunicació constant amb els seus subscriptors i que entrin a la seva web habitualment per veure i comprar les novetats.

  Una newsletter ha de comptar amb uns elements i una correcta disposició i estructura. Li detallem a continuació:

  -És important tenir en compte la mida de la lletra. Els títols no poden ser massa grans i el contingut en general massa petit. A més, la tipografia o el tipus de lletra ha de ser estàndard per facilitar la seva lectura.

  -Els colors, com hem comentat, han d’estar alineats amb la seva marca i colors corporatius. Donarà seguretat i confiança.

  -Inclogui elements multimèdia a la seva newsletter, ja que capten molt l’atenció. De totes maneres, especialment les imatges, no poden tenir una mida massa gran, degut que tarden molt a carregar-se i pot ser perjudicial quan a la conversió.

  -Els enllaços on redirigirà els seus subscriptors per a anar a la seva pàgina web, pot col.locar-los a la part superior de la newsletter, ja que resulten més visibles.

  Posi en pràctica aquests consells i veurà com el tràfic cap a la seva web i les seves vendes se’n veuen beneficiades.

  I, per comptar amb els millors professionals que li indiquin en cada cas com procedir, posi’s en contacte amb Gestinet i obtindrà el millor disseny web per a la seva pàgina i els millors resultats de la seva estratègia digital.

  5/5 - (48850 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48850 votes)