ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  El disseny web responsive o adaptable per a la seva pàgina

  Disseny web

  Avui dia s’utilitzen diferents dispositius mòbils i ordinadors, amb pantalles de moltes mides. Per tant, una pàgina ha de poder visualitzar-se perfectament a cadascuna d’elles i poder fer-se servir sense cap entrebanc.

  Un disseny web responsive fa que sigui així i garanteix la millor experiència de navegació pels usuaris, aspecte essencial si vol que aquests romanguin més temps al seu interior i realitzin conversions. Si fos al contrari, podria haver-hi una tassa de rebot alta i és molt penalitzable per Google, el principal cercador.

  Què passa quan un usuari entra a una web i necessita fer zoom per veure qualsevol informació? Doncs que simplement marxa d’aquesta i entra a una altra de la seva competència. Existeix moltes empreses amb productes i serveis similars al seu i la seva corporació ha de donar el millor, una bona imatge de marca i facilitar qualsevol procés de la seva pàgina.

  Tingui un disseny web adaptat a qualsevol dispositiu i podrà comprovar els seus beneficis ràpidament.

  Pensi que cada vegada hi ha més tràfic digital des de dispositius mòbils i, per tant, ha d’oferir la millor experiència d’usabilitat als seus visitants. No és una opció, és una necessitat. Que puguin visitar la seva empresa des d’una Tablet, entre altres, de manera correcta, ha de ser la seva prioritat.

  Què és un disseny web responsive?

  Consisteix en una tècnica de disseny web que té per objectiu poder visualitzar correctament una pàgina a través de diferents dispositius i pantalles.

  Es tracta, doncs, de col.locar tots els elements web de manera que puguin adaptar-se a qualsevol mida. Així, s’aconsegueix que els visitants tinguin una bona navegació, la més satisfactòria i puguin realitzar totes les accions còmodament.

  Un disseny web responsive és la millor pràctica actualment, ja que permet veure una pàgina a través d’un Smartphone, Tablet i ordinador.

  El tràfic digital provinent de telèfons mòbils augmenta cada dia més, de fet ja supera el de dispositius tradicionals.

  Comptar amb un disseny web responsive o adaptable té grans avantatges:

  1. Millora l’experiència dels usuaris, amb tots els beneficis que això comporta.
  2. La seva imatge de marca és més potent i se’n veu reforçada.
  3. Evita la duplicació de continguts dins la seva web, fet que podria perjudicar el seu posicionament Google.
  4. Disminueix els costos derivats del desenvolupament i manteniment web.
  5. Incrementa la seva popularitat a les xarxes socials.
  6. La seva pàgina es carregarà més ràpidament, fent que els seus continguts es vegin a cap de pocs segons, quelcom molt positiu pel seu SEO.

  Avantatges essencials dins de qualsevol estratègia de màrketing on-line enfocada en aconseguir més engagement i leads, així com popularitat digital.

  disseny web responsive

   

  Preguntes freqüents sobre

  El disseny web responsive o adaptable per a la seva pàgina

  Què és un disseny web responsive?

  El disseny web responsive consisteix en una tècnica de disseny que té per objectiu poder visualitzar correctament una pàgina a través de diferents dispositius i pantalles, col.locant tots els elements web de manera que puguin adaptar-se a qualsevol mida.

  Per què la seva pàgina ha de ser responsive

  La seva pàgina ha de poder adaptar-se a qualsevol dispositiu i pantalla. Si està correctament optimitzada, tindrà més oportunitats on-line i les seves conversions augmentaran. Gran part del tràfic prové de telèfons mòbils, així que no pot deixar-lo escapar.

  Quins són els aspectes a tenir en compte en un disseny adaptat a tots els dispositius

  A l’hora de crear un disseny web responsive ha de tenir en compte diferents elements. D’aquesta manera, tindrà garantit la millor navegació als seus usuaris. Els més rellevants són la tipografia, el format, el contingut, etc.

  Aconsegueixi el millor disseny web responsive per a la seva pàgina

  Confiï en Gestinet, experts en disseny de pàgines web responsive i en atorgar visibilitat a internet. Som un equip especialista en màrketing on-line i ens posem a la seva disposició per ajudar-lo en el que necessiti.

  Per què la seva pàgina ha de ser responsive

  La seva pàgina ha de poder adaptar-se a qualsevol dispositiu i pantalla. Si està correctament optimitzada, tindrà més oportunitats on-line. Gran part del tràfic prové de telèfons mòbils, així que, per què deixar escapar aquests usuaris?

  I què dir si compta amb una botiga virtual? En aquest cas, no és una alternativa, sinó que és la millor opció per vendre a internet.

  Segons estudis, quasi el 90% de les persones recomana una marca si té una bona experiència dins la web i és accessible en el moment d’utilitzar-la.

  Per tant, hi ha molts motius per a tenir un disseny web responsive:

  1. Perquè cada vegada s’utilitzen més dispositius mòbils per a fer cerques a internet, comprar, contractar serveis, etc. Certament, si el seu portal no és responsive, els seus usuaris no realitzaran tantes conversions.
  2. Perquè millora la navegació dels seus visitants i els hi facilita qualsevol tasca.
  3. Perquè ajuda a la seva empresa que aconsegueixi millor posicionament web, donant-li més visibilitat i notorietat a internet.
  4. Perquè fa que la seva marca sigui més potent i competent. Els usuaris tindran millor feedback i és un aspecte clau per poder fidelitzar-los i que el recomanin a altres persones. Donarà la sensació de marca moderna, actualitzada i forta.
  5. Perquè obtindrà més vendes i leads, imprescindible pel seu negoci i per poder seguir creixent.

  En definitiva, hi ha moltes raons per les quals comptar amb un disseny adaptat a tota mena de pantalles.

  disseny pàgines web

  Quins són els aspectes a tenir en compte en un disseny adaptat a tots els dispositius

  A l’hora de crear un disseny web responsive, ha de tenir en compte diferents elements. D’aquesta manera, tindrà garantit la millor navegació als seus usuaris. Els més rellevants són:

  1. La tipografia: és essencial escollir una tipologia que sigui fàcilment llegible i comprensible.
  2. Les imatges: en general el contingut multimèdia han de seguir una proporció lògica, per tal que es puguin visualitzar correctament, sense entrebancs.
  3. El format: ha de pensar que, encara que se sol utilitzar el format vertical, alguns usuaris prefereixen l’horitzontal, així que és un aspecte a tractar.
  4. Temps de càrrega: ha d’intentar optimitzar els temps de càrrega des de qualsevol dispositiu, sigui el que sigui, amb l’objectiu que els seus visitants tinguin accés a la seva web sense esperes.
  5. La visualització: ha de ser atractiva, tant si ho mira en una Tablet, un ordinador, un mòbil, etc. El disseny en general ha de ser pràctic i molt funcional.

  Tingui en compte aquests aspectes i el seu lloc web responsive serà tot un èxit.

  disseny web adaptat

   

  Aconsegueixi el millor disseny web responsive per a la seva pàgina

  Faci que la seva web es pugui adaptar a tota mena de pantalles i dispositius gràcies al disseny web responsive.

  Per a desenvolupar la millor estratègia, cal comptar amb professionals del sector que l’ajudin a portar-ho a cap i li ofereixin les millors eines de màrketing digital, tant les necessàries per a tenir el millor portal web com les que fan que aquest tingui el millor posicionament a Google.

  Confiï en Gestinet, experts en disseny de pàgines web responsive i en atorgar visibilitat a internet.

  Contacti amb nosaltres i podrà comprovar els grans efectes positius de tenir una web professional ben posicionada i adaptable.

   

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post