ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  El manteniment preventiu és clau per a obtenir seguretat informàtica

  manteniment informàtic

  Gràcies al manteniment informàtic, la seva empresa pot obtenir més seguretat.

  Aquest servei professional realitza, especialment, tasques de prevenció destinades a poder anticipar-se a possibles incidències o avaries.

  Comptant amb un suport d’aquestes característiques, el seu negoci no patirà aturades sobtades que podrien perjudicar seriosament la seva rendibilitat. A més, ofereix als seus treballadors un plus de tranquil.litat, ja que podran desenvolupar sense entrebancs la seva feina.

  Per què la seguretat informàtica és tan important

  La seguretat informàtica és clau actualment. A causa del gran creixement a l’hora de realitzar moltes accions de manera digital, han augmentat les possibilitats que una corporació pateixi ciberatacs i les probabilitats que els seus ordinadors acabin infectats per persones alienes.

  Per aquest motiu, ha de protegir degudament els seus equips i oferir-los, de manera preventiva, barreres que aturin l’entrada de virus i malwere.

  Com actua el manteniment preventiu

  El manteniment dels seus equips i altres dispositius instal.len i actualitzen periòdicament aquests obstacles, amb la finalitat que les seves dades i informació, sobretot la més sensible, estigui salvaguardada i que ningú pugui entrar als seus ordinadors i fer malbé els seus programes.

  Ha de tenir en compte que els ciberdelinqüents poden fer que la seva empresa tingui grans conseqüències negatives si aconseguissin entrar i inutilitzar els seus equips.

  Compti amb el millor suport informàtic

  Confiï en tot el que el manteniment informàtic li pot proporcionar i podrà comprovar que la prevenció és la seva gran aliada.

  Aquest servei s’anticiparà a qualsevol avaria o problema i farà que tota la seva infraestructura tecnològica estigui al 100 %, sempre productiva i eficient.

  El manteniment periòdic dels seus equips li aportarà grans beneficis:

  -Tindrà accés a un servei tècnic constant: el personal informàtic estarà al seu abast i li oferirà suport en tot moment, resolent qualsevol dubte i avaria.

  -Gaudirà d’un avantatge tecnològic enfront dels seus competidors: la seva empresa podrà estar a l’atura d’altres de més gran envergadura del seu sector.

  -Els costos es reduiran: només invertirà en la seva infraestructura tecnològica quan sigui estrictament necessari i augmentarà la vida útil dels seus ordinadors.

  -El seu negoci serà més potent i actualitzat: la seva corporació sempre estarà al dia davant novetats informàtiques.

  -La seva productivitat s’incrementarà: no perdrà dies laborals perquè els seus dispositius no funcionin, ja que sempre estaran en perfecte estat. Com a conseqüència, la seva empresa serà més rendible.

  Líders en el sector

  A Gestinet som empresa líder en manteniment informàtic i oferim un suport preventiu i correctiu, totalment professional i de qualitat.

  Posi’s en contacte amb nosaltres i podrà gaudir de la màxima seguretat digital i d’un servei ràpid i rendible.

  Tanmateix, podrà tenir un assessorament a mida i adaptat al seu negoci i necessitats.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post