ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  El millor contingut pel seu posicionament a Google

  posicionament google

  El posicionament Google és clau per aconseguir més tràfic de qualitat i tenir més vendes. Però, per arribar a estar dins la primera pàgina del principal cercador, ha de cuidar especialment el contingut.

  Aquest no només ha de ser únic i de qualitat, sinó que l’ha d’optimitzar correctament perquè Google el valori de manera positiva pels seus usuaris i vulgui mostrar-lo al rànquing.

  Així doncs, ha de treballar constantment aquest aspecte de manera periòdica.

  Tips per redactar un bon contingut per a Google

  Per generar textos atractius per la seva audiència i pel cercador, segueixi aquests consells:

  -Redacti d’acord amb el seu públic objectiu: segons la tipologia d’usuari que vol arribar, ha d’utilitzar un llenguatge o un altre, tractar de vostè o de tu, incloure terminologia específica o no, etc. Així, podrà adaptar-lo millor als interessos dels seus visitants.

  -Sigui creatiu: no pot copiar els textos d’altres pàgines web, ja que afectaria greument al posicionament de la seva pàgina. Aquests han de ser únics, interessants i creats per vostè.

  -Cerqui les seves keywords: és necessari saber quines són les seves paraules clau segons el seu sector i les cerques dels seus usuaris. Un cop les tingui, les ha d’introduir, de manera natural, dins els seus textos i, especialment, als seus títols.

  En aquest punt, hem de comentar que és important tenir un calendari editorial on anar anotant les seves keywords i amb quina periodicitat les vol inserir als seus continguts. Així les treballarà correctament i seguirà un ordre. Igualment, un calendari editorial afavoreix posar data a les publicacions i les temàtiques.

  -Elabori textos llargs: els seus redactats han de ser bastant llargs, sempre que siguin de qualitat.

  -Revisi els seus continguts: abans de realitzar qualsevol publicació, ha de revisar la gramàtica i l’ortografia de tots els seus continguts. No poden haver faltes ni paràgrafs mal escrits. A més, la lectura ha de ser amena i fàcil.

  Cal dir, també, que el contingut multimèdia té gran importància quant el SEO d’una web. Així que cal optimitzar les seves imatges i vídeos i anomenar-los correctament, a més de dotar-los de qualitat de visualització.

  Com veu, per a tenir un bon posicionament Google ha de treballar la seva web sense descans.

  I, la millor manera de fer-ho i tenir resultats positius, és comptar amb suport professional.

  A Gestinet som experts en posicionament Google Barcelona i posem a la seva disposició el nostre equip especialitzat en màrketing digital.

  Posi’s en contacte amb nosaltres i rebrà un servei adaptat a la seva empresa.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post