ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  30/12/2020

  El millor manteniment de pàgines web

  Manteniment web

  Una pàgina corporativa o botiga on-line necessita un manteniment web que l’actualitzi constantment, la doti de seguretat digital i ofereixi un disseny adaptat al seu sector i als seus usuaris.

  Aquest suport té l’objectiu d’assegurar que un portal doni una bona imatge d’empresa, no tingui errors de funcionalitat, estigui sempre al dia i optimitzada pels motors de cerca.

  Tenint una web amb un bon manteniment, farà que aquesta gaudeixi d’una estructura intuïtiva i fàcil, perfecte per brindar una bona experiència de navegació als seus visitants, repercutint directament de manera positiva al seu negoci.

  No serveix de res tenir una web atractiva visualment si després no la cuida periòdicament ni l’actualitza amb nous continguts.

  Gràcies al manteniment de la seva pàgina web, guanyarà més popularitat, serà més visible a internet i aconseguirà més conversions.

  Per què una pàgina necessita manteniment web?

  El motiu principal per a tenir una pàgina sempre actualitzada i al dia és molt senzill: la seva web és el seu gran aparador digital i, com a tal, cal cuidar-lo i fer-lo créixer, així com adaptar-lo a les noves necessitats que requereix aquest mitjà digital.

  El món on-line mai està quiet i la seva empresa tampoc. Doncs, per què no plasmar-ho a la seva web?

  Aquesta pot arribar a tenir un gran impacte i, sens dubte, influeix en la imatge predeterminada que tindran els seus visitants de la seva marca i, a la vegada, pot donar un valor afegir als seus productes o serveis.

  Qualsevol negoci amb presència digital ha de tenir un manteniment web que faci retenir més temps als seus usuaris dins. Ha de saber que, com més estona naveguin, millor posicionament web obtindrà.

  El manteniment web realitza moltes actuacions de manera periòdica. Les més rellevants són:

  1. Disseny web actualitzat: el disseny evoluciona sense parar i, per això, ha de mantenir la seva web amb una imatge fresca i moderna. La seva pàgina no pot quedar obsoleta. A més, podrà gaudir de més funcionalitats, fer-la més intuïtiva i usable.
  2. Continguts sempre nous: tant els seus textos com imatges s’han d’actualitzar sovint. També els seus enllaços han de ser correctes i dirigir als usuaris al lloc que pertoca. En aquest sentit, cal revisar els seus continguts.
  3. Actualitzar el software: és molt positiu per implementar noves funcions dins la web, fer-la més compatible amb tots els navegadors, dotar-la de més seguretat, etc. És necessari tenir les últimes versions per a poder maximitzar les prestacions de la seva pàgina.
  4. Monitoratge: el manteniment web li proporciona dades i informació rellevant sobre el seu portal. Per millorar dins el seu sector, ha de conèixer com es comporten els seus usuaris mentre naveguen dins el seu portal, quina tassa de rebot té, quantes visites, etc. D’aquesta manera, podrà realitzar els canvis o millores necessaris per fer-la més atractiva i usable.
  5. A l’altura del sector: aquest suport fa que, constantment, estigui actualitzat sobre noves aplicacions i funcions que surten al mercat i pot aplicar-les dins la seva web. Així, podrà posicionar-se al costat d’altres empreses del seu sector i oferir als seus usuaris qualitat i noves funcionalitats.
  6. Seguretat: obtenir protecció digital és molt important i cal estar segur front possibles amenaces exteriors. El manteniment web posa al seu abast les millors barreres per evitar-ho i tenir les seves dades resguardades.

  manteniment pàgines web

  Beneficis del manteniment web

  Existeixen grans beneficis derivats de tenir un bon manteniment web. En destaquem els següents:

  1. Alta rendibilitat: gràcies a aquesta ajuda professional, el seu portal serà més funcional, ja que allargarà la seva vida útil i serà més pràctic en l’àmbit d’usabilitat.
  2. Grans resultats: obtindrà una pàgina més rendible i podrà analitzar cada millora i pas que vagi realitzant.
  3. Més visibilitat a internet: el seu portal serà més visible, ja que tindrà millor posicionament als cercadors.
  4. Augment de conversions: les seves vendes s’incrementaran ràpidament, pel fet que la seva web serà més fàcil i amena en utilitzar-la i facilitarà les conversions.
  5. Més seguretat: el manteniment farà que la seva pàgina estigui ben protegida i la seva informació i dades no puguin extraviar-se i, en cas d’incidència, pugui recuperar-les fàcilment.

  manteniment pàgina web

  Compti amb un bon manteniment de la seva pàgina web

  Per tots aquests motius, entre altres, ha de tenir un bon manteniment web que vetlli perquè la seva pàgina estigui al 100 %.

  Pensi que aquest servei li ofereix la possibilitat que tingui en tot moment l’ajuda de professionals de la informàtica, que poden donar-li suport i assessorar-lo quan ho necessiti.

  Gràcies al manteniment web tindrà constantment solucions eficients a possibles entrebancs que puguin sortir i, el més important, respostes ràpides a sol.licituds referents a com millorar el seu portal i fer que sigui més atractiu i funcional.

  La seva imatge de marca ha de ser impecable i, amb un bon manteniment, pot aconseguir-ho.

  Com li hem comentat, el seu SEO se’n veurà molt beneficiat i estarà a una bona posició a internet, sent més visible i accessible pels usuaris.

  manteniment wordpress

  Professionals al seu costat

  Confiï en Gestinet, empresa referent en manteniment de pàgines web, i podrà gaudir d’un servei professional i adaptat totalment al seu negoci.

  Tenim un temps de resposta molt ràpid i ens assegurem que les pàgines dels nostres clients estiguin al 100 %, sense cap error. Igualment, que el seu disseny sigui actualitzat i atractiu i que ofereixi les màximes prestacions als seus usuaris.

  En definitiva, que el seu portal sigui visualment perfecte i que els seus visitants puguin navegar i moure’s fàcilment.

  A més, dissenyem una estratègia clara enfocada en obtenir el millor posicionament web.

  Contacti amb nosaltres i veurà com la seva web adquireix rellevància, popularitat i, per descomptat, màxima seguretat.

  4.5/5 - (2 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  4.5/5 - (2 votes)