ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  29/05/2018

  El nou motor de cerca obert i descentralitzat

  posicionament google web Presearch

  Actualment Google és la companyia per excel·lència que controla el 77% de les cerques de tot el món. Aquesta dada significa que Google repercuteix en decisions i despeses econòmiques que es xifren en bilions de dòlars, en les percepcions dels usuaris i actua com a propietari principal de les cerques a Internet. S’ha creat doncs un monopoli en l’àmbit dels cercadors. Avui dia un bon posicionament Google és una de les preocupacions més grans per les empreses que tenen presencia a Internet.

  Presearch, es va fundar com a ICO i ara arriba per trencar els esquemes d’aquesta tendència. Es tracta d’un motor de cerca que vol ser just i transparent per evitar prejudicis i assegurar la veracitat de les cerques. Presearch és un motor de cerca obert i descentralitzat que premia als usuaris de la comunitat amb pre-crypto tokens pel seu ús, contribució i promoció de la plataforma. Aquesta plataforma pretén innovar en la cerca de resultats mitjançant la tecnologia Blockchain i la intel·ligència artificial. L’objectiu principal és crear un cercador que no pugui ser manipulable per organismes centrals, sinó que sigui governat per la comunitat amb la màxima transparència possible.

  D’altra banda, una altra característica és que recompensa amb pre-crypto tokens als membres de la seva comunitat per fer-ne ús, contribuir-hi i promocionar-lo. Per cada cerca que fa l’usuari s’endú una recompensa de 0,25 pre-crypto tokens.

  Alguns dels avantatges que aporta un sistema descentralitzat de cerca com Presearch davant dels sistemes centralitzats són els factors de classificació oberts i transparents que faciliten als creadors de continguts jugar en la mateixa lliga i, als usuaris els permet seleccionar quina font de dades utilitzar. Alhora, la contribució de la comunitat permet que els interessos estiguin alineats i que el posicionament web ordeni els resultats segons el millor contingut. Per últim, es dóna la possibilitat als usuaris de formar part del projecte amb la capacitat de votar i finançar projectes de desenvolupament i així guanyar tokens.

  Per utilitzar Presearch, l’usuari s’ha de registrar i un cop dins la plataforma pot personalitzar la seva cerca amb el proveïdor de cerca que prefereixi o fer una cerca general pels 87 proveïdors amb qui treballen.

  En resum, Presearch es presenta com el motor obert de cerca descentralitzat que funciona mitjançant un índex basat en Blockchain creat per la comunitat. Així doncs, el posicionament web seguirà sent important dins de cada motor de cerca i el posicionament Google afectarà a les cerques que es basin en aquest proveïdor.

  5/5 - (48532 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48532 votes)