ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  El posicionament Google d’una aplicació

  Posicionament google

  Si la seva empresa vol obtenir visibilitat a internet, és necessari aconseguir un òptim posicionament Google que l’ubiqui a les primeres posicions del cercador. D’aquesta manera, el seu tràfic augmentarà notablement i, per tant, les seves vendes.

  En el cas de les aplicacions, succeeix exactament el mateix. Millorar la seva presència és un dels principals objectius de les APP, per tal d’incrementar les seves descàrregues i tenir més popularitat.

  Actualment, gràcies als mòbils, els usuaris realitzen més cerques per aquests dispositius i utilitzen les aplicacions de tota mena de temàtica i funcionalitat. Per tant, és essencial que també tinguin un posicionament Google adequat.

  De fet, els usuaris d’APP poden trobar-les mitjançant les botigues d’aplicacions o a través dels motors de cerca i, en aquest cas, parlem de Google.

  Li mostrem alguns consells per poder obtenir un millor posicionament de la seva APP:

  Tenir una pàgina web o una landing page: encara que tingui una aplicació, ha de comptar amb una web per tal de donar més informació als seus usuaris i, a més, tindrà més autoritat a internet.
  Ha de ser prou atractiva i usable perquè el seu tràfic estigui el temps més gran possible navegant i afecti positivament al seu SEO.

  Seleccionar correctament les keyword: és imprescindible escollir les paraules clau idònies del seu sector o els seus productes i serveis. Per tenir més èxit, han de tenir poca competència i incloure-les en els seus títols de l’aplicació i en les descripcions.

  Valoracions i opinions positives: els comentaris són essencials pels cercadors i un punt a tenir en compte a l’hora de posicionar les pàgines. Google analitza les valoracions i el seu contingut i, a més, altres usuaris les tindran en compte per a realitzar més descàrregues.

  Backlinks: tenir enllaços de qualitat dóna fortalesa al seu domini i, per tant, a la seva APP.

  Valori aquests consells per tal de tenir un millor posicionament Google.

  Posi’s en contacte amb Gestinet si vol obtenir visibilitat a internet i una òptima posició als cercadors. Som líders en posicionament Google Barcelona i experts en estratègies de màrketing digital.

  5/5 - (49028 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49028 votes)