ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  15/02/2019

  Posicionament Google d’una botiga on-line

  Posicionament google

  Un dels principals objectius d’una estratègia de màrketing on-line d’una botiga virtual, és tenir un bon posicionament Google, obtenint així gran visibilitat al cercador.

  Estar en les primeres posicions gràcies al posicionament web, facilita que els usuaris i, particularment, el seu públic objectiu, el trobin fàcilment.

  Per tal d’obtenir un òptim SEO de la seva ecommerce, cal tenir en compte diferents aspectes:

  Paraules clau: la selecció de les seves keywords és un pas primordial i cal escollir les més adients.

  Navegació responsive: la seva botiga on-line ha de donar una bona experiència d’usuari i, per tant, ha de ser manejable a través de tots els dispositius. Google valora molt positivament que una web sigui responsive.

  Categories amb contingut únic i rellevant: ha de generar contingut amb descripcions de valor pels usuaris, atractiu i amb informació creada per vostè. No pot copiar el contingut dels proveïdors.

  Productes relacionats: és necessari relacionar productes dins de la seva ecommerce, ja que l’ajudarà a retenir més temps a l’usuari i tenir més possibilitats de conversió efectuant la venda. La venda creuada és una tècnica molt utilitzada en les botigues on-line i cal propiciar-ho.

  Opinions d’altres usuaris: les valoracions d’altres clients que han adquirit un producte, són decisives a l’hora que un altre futur client compri. És necessari incloure les opinions en cada fitxa de producte.

  Imatges: les imatges dels productes han d’estar optimitzades i tenir bona qualitat, degut que són part indiscutible en la venda. A més, les fotografies úniques tenen més valor i es posicionen millor.

  Linkbuilding: és necessari que la seva pàgina sigui enllaçada des d’altres pàgines web, ja que guanyarà en notorietat i visibilitat.

  Si vol obtenir la millor posició a Google de la seva botiga on-line, posi’s en contacte amb Gestinet.

  Som experts en posicionament Google Barcelona i li oferim la millor estratègia de màrketing on-line adaptada a la seva ecommerce, per tal d’aconseguir maximitzar la seva visibilitat a internet i obtenir més tràfic de qualitat, propiciant així la conversió.

  5/5 - (48938 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48938 votes)