ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  15/08/2018

  Posicionament Google per a les botigues virtuals

  Posicionament google

  Avui dia tenir una botiga virtual és una gran opció per a vendre els seus productes o serveis, ja que permet oferir-los sense fer una gran inversió i li permet està en contacte amb els usuaris 24 h al dia els 365 dies de l’any.

  Amb aquesta gran disponibilitat és necessari fer-se més visible que la seva competència. Per a fer-ho, el posicionament Google és una de les millors opcions, ja que li generarà gran tràfic de qualitat.

  Tot sabent que el posicionament web és essencial i que el 95% de les petites i mitjanes empreses disposen de pàgina corporativa, només el 55% utilitza estratègies de posicionament.

  De fet, el posicionament Google demana temps i molta dedicació i ha de formar part d’una estratègia de màrketing on-line ben estructurada perquè els seus objectius digitals siguin un èxit.

  S’han de considerar un seguit de factors per a un bon funcionament de la seva botiga virtual tenint en compte el posicionament web:

  Hosting: és on s’emmagatzema la informació de la botiga online i un dels punts principals per a un posicionament òptim. Alguns dels factors a tenir en compte a l’hora d’escollir són el temps de resposta, l’estabilitat o la configuració.

  Domini: ha de ser fàcil de recordar, sense guions i, si és possible, .com.

  Keywords: s’ha de realitzar un estudi de les paraules clau per determinar quines són les paraules que l’interessa posicionar en funció del volum de cerques i de la competència.

  Optimització de les categories: una òptima optimització de les famílies és vital per al posicionament. És recomanable organitzar la botiga online de manera estructurada tant per als usuaris com per als cercadors.

  Estructura web: l’estructura més habitual en una botiga online és la jeràrquica. S’han d’establir quines seran les categories i subcategories. Després s’han d’atribuir a cada pàgina una paraula clau principal i diferents “long tail keywords” relacionades que després seran optimitzades per a poder posicionar-ho correctament.

  Enllaçar entre productes: afegir enllaços en les pàgines de productes a altres fa augmentar el número de pàgines a les quals arriba Google. A més, provoca millorar la venda creuada. Per a fer-ho pot oferir productes relacionats o complementaris al que està mirant l’usuari, oferir productes que altres han comprat o mostrar productes basat en l’historial d’ell mateix.

  Per a la realització d’un posicionament Google adequat és necessari estar en mans de professionals. A Gestinet, empresa referent en el sector, analitzem quins són els objectius de cada client i elaborem una proposta a mida segons cada necessitat.

  5/5 - (48634 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48634 votes)