ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  El posicionament Google a través d’enllaços interns

  Posicionament Google

  Obtenir un bon posicionament Google requereix d’un anàlisis i treball cuidat, concretament en la generació de links interns de forma intel·ligent. Els enllaços interns tenen gran influencia en el posicionament web d’una pàgina web i optimitzar-los hauria de ser una prioritat.

  Els enllaços interns són aquells hipervincles creats dins d’un mateix domini que enllacen unes pàgines amb altres. Els més importants es troben a la pàgina principal, creant una arquitectura d’informació a través del menú. No només fan referència als enllaços principals, sinó també entre tots els articles i continguts d’un mateix domini. Aquests hipervincles són fonamentals per a que l’usuari pugui navegar correctament i, alhora, reforcen el posicionament Google dels continguts , ajudant a crear una xarxa de pàgines relacionades útil per als usuaris i Google.

  Els links interns són sinònims d’autoritat, i és una de les maneres per indicar a Google que una pàgina o contingut és important. Els continguts que més enllaços tinguin, seran els de més qualitat.

  Tenir una bona estructura d’enllaços interns permet millorar l’experiència d’usuari, aspecte molt valorat per Google. Mitjançant els enllaços s’ofereixen més opcions de lectura a l’usuari, pel que se’ls permet accedir a un major nombre de continguts. Alhora, ajuden a millorar el posicionament web per segons quines paraules clau. La indexació a Google és més eficient degut a que els enllaços interns ajuden a Google i demés cercadors a crawlejar el lloc web.

  Degut a la força que tenen els enllaços interns en el posicionament Google, és important millorar la qualitat dels enllaços interns. El primer que s’ha de tenir clar és l’estratègia de continguts i enllaços. Com més profund sigui l’enllaçat, sempre serà millor. És bàsic analitzar l’experiència d’usuari i estudiar com navega per aportar-li contingut interessant. Els links han de ser naturals, pel que no hi ha d’haver un excés d’enllaços. Tot i que depèn de la quantitat de contingut, es recomana no superar els 3 o 4 enllaços.

  Existeixen un gran nombre d’estructures generals per introduir enllaços interns al llarg de la pàgina web, pel que és rellevant que s’aprofitin aquestes oportunitats per seguir reforçant el posicionament Google.

  5/5 - (48722 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48722 votes)