ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Posicionament Google i disseny web, la base del màrketing online

  Posicionament Google

  Actualment el disseny web i el posicionament Google s’han convertit en la base del màrketing online. En el marc tecnològic actual és molt important que una empresa disposi d’una pàgina web actualitzada i visible, i és en aquest punt on s’ha de tenir en compte el posicionament Google i un bon disseny web.

  En els darrers anys, l’arribada dels Smartphones i altres dispositius de petites dimensions com les tauletes, han revolucionat el màrketing online. Per a adaptar-se a aquests nous dispositius és necessària la utilització de noves solucions com el disseny responsiu i garantir una experiència d’usuari òptima.

  Es converteix en imprescindible comptar amb una empresa de desenvolupament web per a que un lloc web o botiga virtual tingui un bon disseny, contingut de qualitat i un bon posicionament en els cercadors.

  En primer terme, és de gran rellevància definir el tipus de públic al que es vol dirigir la pàgina web ja que l’objectiu és captar el màxim nombre de clients. Quan s’ha determinat el públic objectiu és moment de valorar aspectes relacionats amb el disseny web, com per exemple els colors a utilitzar.

  Altres factors importants són la velocitat de càrrega de la pàgina web, un disseny i estètica moderna i visualment agradable o la compatibilitat entre els dispositius. Alhora, és d’igual impotència elegir bon contingut multimèdia i controlar l’experiència d’ús.

  Pel que fa al posicionament Google, és l’encarregat de generar tràfic a la pàgina i posicionar-la entre els primers resultats de cerca. Per aconseguir aquest objectiu, és bàsic realitzar un estudi exhaustiu del contingut de les pàgines. Alguns dels aspectes a tenir en compte per l’optimització d’una pàgina web són els dominis, les URLs, els atributs tant de la pàgina com de les imatges, les etiquetes dins el codi, els enllaços, el contingut…

  La creació de contingut és una part molt important en el procés del posicionament. Es tracta d’una manera de generar contingut autèntic, interessant i que aporti bona qualitat a la pàgina web.

  A dia d’avui, tant el disseny web com el posicionament Google són camps que s’han de tenir molt en compte, sobretot en petites i mitjanes empreses ja que poden ampliar el seu públic gràcies a una pàgina web actualitzada. L’important és la visibilitat a Internet, pel que el disseny web cuida la aparença del lloc web i el posicionament treballa la visibilitat en els cercadors.

  5/5 - (48685 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48685 votes)