ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  El posicionament Google d’una landing page

  posicionament google

  Una landing page és una pàgina dissenyada específicament per a crear contactes. És una eina de màrketing on-line molt efectiva per a les empreses que necessitin captar l’atenció del seu tràfic i aconseguir leads.

  Si vol que aquesta afecti positivament a la seva visibilitat i augmentar els seus usuaris, ha de tenir en compte uns aspectes que faran que el seu posicionament Google sigui un èxit:

  URL: l’URL utilitzada ha de tenir concordança amb el seu contingut i ha d’estar present la keyword que vulgui posicionar.

  Paraules clau: per a poder saber quina keyword posicionar a la seva landing page, ha de crear una llista on poder escollir la que millor s’identifiqui amb la seva marca o producte. Les paraules clau s’han d’incloure en els títols i continguts de la seva pàgina, amb l’objectiu de poder tenir millor SEO. Especialment en quant els textos de la seva landing page, les keywords s’han d’utilitzar de manera coherent i amb moderació.

  Linkbuilding: a Google li encanta els enllaços, i més si provenen d’altres webs, ja que considera el contingut rellevant i interessant per l’usuari. A més, també pot utilitzar les xarxes socials per viralitzar la seva landing page.

  Imatges: tant les imatges com els vídeos són essencials en una landing page, ja que generen més atenció per part de l’usuari. El contingut multimèdia provoca que aquests puguin estar més temps en una pàgina.

  Responsive: avui dia és essencial que una pàgina pugui adaptar-se a qualsevol dispositiu i pantalla. De la mateixa manera, si un usuari clica i entra en una landing page però no es visualitza correctament, marxarà i no s’aconseguirà l’objectiu. Compti amb un disseny web responsive si vol tenir el màxim de conversions.

  Si vol obtenir el millor posicionament Google de la seva web, captar més contactes i, finalment, més vendes, compti amb Gestinet. Som empresa referent en posicionament Google Barcelona i dissenyem estratègies específiques per tal de guanyar més notorietat a internet i estar a les primeres posicions del cercador.

  5/5 - (49130 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49130 votes)