ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  El posicionament Google natural

  Posicionament google

  El posicionament Google és una tècnica d’optimització web per a aconseguir posicionar-se entre els primers resultats del motor de cerca de Google. Cada vegada més, Google premia que el posicionament sigui natural, és a dir, que la web estigui optimitzada de cara a l’usuari, tenint en compte com li agradaria llegir o com li seria més agradable que es mostrés el contingut. La clau està en pensar en els usuaris i la seva experiència dins la pàgina web, fer que la navegació sigui agradable i el més fàcil possible.

  Per a millorar el posicionament Google natural recomanem tenir en compte quatre punts claus.

  En primer lloc, els continguts són molt importants. Aquests han d’estar actualitzats, han de ser extensos i han de contenir les paraules claus tenint sempre en compte a l’usuari. En el cas que la pàgina web incorpori un blog, els posts han de tenir informació que estigui al dia, amb contingut actualitzat i nou. Alhora, els continguts han de ser explicatius, amb sentit i que estiguin ben redactats. Cal evitar utilitzar les paraules claus literalment, sinó que s’han d’adaptar al text per a que el que llegeix l’usuari tingui coherència.

  Un altre factor a tenir en compte és la popularitat. Tot i que la tècnica del linkbuilding és una estratègia eficaç per al posicionament, Google premia el linkbaiting. El linkbaiting consisteix en crear una estructura d’enllaços externs de manera natural. Els enllaços externs s’aconseguiran amb contingut de qualitat i interesant per a que sigui compartit des d’altres llocs web sense forçar-los.

  L’estudi de paraules clau és bàsic i necessari i són molt importants a l’hora de millorar el posicionament seo. El problema és que normalment les paraules clau sonaran a “indi”, com per exemple “comprar llibre Barcelona”. Tot i així, Google no premia la utilització de paraules clau “en indi” sinó que premia l’escriptura natural i orientada a la lectura de l’usuari. Així doncs, cal evitar utilitzar paraules clau sense coherència i adaptar-les de manera natural a la redacció.

  Per últim, la navegació i l’estructura del lloc web són aspectes clau per a l’usuari. A banda de les regles bàsiques de SEO sobre utilitzar H1, H2.. en ordre, reduir al màxim el temps de càrrega o incorporar un cercador, cal tenir en compte a l’usuari per aconseguir un posicionament natural. La web ha de ser clara, per a que l’usuari no es perdi dins la web i conegui en tot moment on es troba i quin és el seu menú de navegació. El temps de càrrega de les pàgines té igual rellevància, si la pàgina triga més de 10 segons en carregar és possible que l’usuari marxi. La informació ha d’estar organitzada i l’estructura ha de tenir sentit.

  En resum, és important treballar el posicionament Google de manera natural treballant per als usuaris i no directament pel cercador.

  5/5 - (48648 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48648 votes)