ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Posicionament Google dels productes estacionals

  Posicionament google

  Durant el Nadal és on realment les botigues virtuals se la juguen, ja que gran part dels seus beneficis es realitzen en aquesta època. Especialment si parlem dels productes estacionals, com els lots, cistelles o els ornaments nadalencs, que se solen vendre setmanes prèvies al Nadal.

  És necessari, per tant, tenir un bon posicionament Google per tal que els usuaris el trobin fàcilment i així poder oferir-los els seus productes o serveis i maximitzar la conversió.

  El posicionament web s’ha de treballar d’una manera constant i, setmanes abans de la campanya nadalenca, pot introduir detalls i canvis, per adaptar-los al Nadal, com un disseny web adequat i intensificar la quantitat de nou contingut i així millorar en el seu posicionament.

  Tenir un SEO òptim, a més, dóna confiança als usuaris i pot ser determinant a l’hora d’escollir els lots de Nadal per a una empresa o els regals.

  Per tal de preparar la campanya de màrketing on-line de Nadal, pot posar en pràctica aquests consells:

  -Ha d’atraure els usuaris mitjançant missatges que els conquistin, però que no siguin massa exagerats, ja que podria perdre credibilitat.

  -Ha de tenir un calendari editorial per tal de fer les seves publicacions en dies assenyalats i poder fer les previsions corresponents.

  -La seva web ha d’estar optimitzada per tal que el seu posicionament Google sigui el millor possible. També que la seva pàgina tingui una velocitat de càrrega adequada i que sigui responsive per tal de poder visualitzar-la i comprar a través de tots els dispositius.

  -Tingui sempre la web actualitzada amb els productes fora d’estoc i amb la disponibilitat dels seus productes.

  Perquè el posicionament web de la seva pàgina sigui sempre correcte i estigui en les primeres posicions, especialment durant el Nadal, és essencial tenir al costat els millor professionals. I és encara més important si la seva pàgina compta amb productes o serveis estacionals, on el posicionament és imprescindible.

  A Gestinet som empresa referent en posicionament Google Barcelona on podem analitzar i confeccionar una estratègia on-line a mida perquè la seva empresa tingui el millor posicionament web.

  5/5 - (48808 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48808 votes)