ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  26/09/2018

  Posicionament Google dels productes d’una ecommerce

  Posicionament google

  Dins del posicionament Google d’una botiga virtual hi ha una peça clau que pot determinar, en part, l’èxit del SEO de la pàgina: les fitxes dels productes.

  Si estan optimitzades correctament és una de les millors eines per a obtenir un posicionament web òptim. Poden fer atraure a molts usuaris ja que són rastrejades pels cercadors.

  Per a fer-ho és aconsellable utilitzar unes tècniques i consells que ajudaran a obtenir més ingressos en el seu ecommerce:

  Text descriptiu: és necessari escollir correctament les keywords. De la mateixa manera, la redacció ha d’anar dirigida als usuaris de manera natural, incloure la paraula clau i proporcionar als usuaris la informació més rellevant del producte, amb bon contingut.
  És important no copiar els textos de les descripcions dels productes del proveïdor o d’altres botigues online, ja que pot ser penalitzat per Google.

  Foto del producte: ha de nomenar correctament la foto del producte amb la introducció d’una etiqueta ALT i TITLE descriptiva.
  També pot utilitzar vídeos, ja que és una eina molt eficaç per les ecommerce. És una manera molt interactiva de mostrar el producte a l’usuari i potenciar la conversió. El vídeo fa augmentar la retenció de l’usuari i és positiu per Google, ja que, com més temps estigui un possible client mirant-lo, el cercador ho tindrà més en compte.

  Valoracions: les opinions dels usuaris són molt valorades per Google i una arma potent per la conversió de les visites a la seva botiga virtual.
  Les valoracions poden fer que un usuari compri definitivament a la seva web. Avui dia és normal consultar les reviews d’altres clients per saber si els productes els hi han anat bé, terminis d’entrega, etc.

  Xarxes socials: és una manera eficaç de donar visibilitat als productes d’una ecommerce. Gràcies a les fotos i als vídeos pot redirigir els usuaris als diferents canals de xarxes socials i tenir-los actualitzats gràcies a posts de qualitat i originals.

  Aquests consells són necessaris perquè la fitxa dels productes d’una ecommerce tingui un bon posicionament Google i repercuteixi positivament en les vendes de la seva empresa.

  El SEO forma part d’una estratègia de màrketing on-line que ha de ser treballada constantment per tal de generar confiança i, finalment, tenir una bona imatge de marca.

  5/5 - (48692 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48692 votes)