ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  El posicionament Google i la ràtio de conversió

  Posicionament google

  La ràtio de conversió és una mètrica que s’utilitza per saber el percentatge d’usuaris que realitzen alguna acció en una pàgina web. Aquest procés ajuda a esbrinar si l’estratègia de màrketing on-line que s’està portant a terme és correcta o si hi ha d’haver millores o canvis.

  També ajuda a valorar si el funcionament de la web és adequat pels visitants i, per tant, si tenen una bona experiència al navegar. La ràtio de conversió, per tant, és una reflexió de l’efectivitat i la satisfacció dels usuaris que passen per una web.

  Amb un bon posicionament Google pot augmentar les visites a la seva pàgina i, com a conseqüència, poden incrementar les possibilitats de més vendes. De totes maneres, no és suficient estar ben posicionat als cercadors per tal de tenir una bona ràtio, sinó que ha d’incloure algunes accions clau que ajudaran que aquest tràfic realitzi conversions més fàcilment. Algunes d’elles són:

  Conegui el seu objectiu web: ha d’identificar quina és la raó de ser de la seva pàgina, ja que totes les estratègies digitals giraran entorn d’aquesta. Especialment què vol transmetre, quins valors vol donar, etc.

  Eviti distraccions: la pàgina no ha d’incloure enllaços, imatges o vídeos en llocs de la web on vol que s’efectuï la compra perquè pot distreure l’usuari de l’acció que anava a fer.

  Inclogui dades de contacte a la Home: per tal d’augmentar les conversions, ha de facilitar als seus visitants posar-se en contacte amb vostè si ho necessiten. Una manera de fer-ho és posar el seu telèfon o correu electrònic a la pàgina d’inici en un lloc visible.

  Simplifiqui la compra on-line: els usuaris han d’efectuar les mínimes accions per tal de realitzar la compra. Si el procés és molt llarg i dificultós, és probable que marxin. És necessari reduir el nombre de clics fins a la finalització de la compra. A més, els formularis han de ser molt simples i només demanar la informació imprescindible.

  Millori el seu disseny web: un disseny web adequat que cridi l’atenció en els punts clau i defineixi i mostri exactament el que l’usuari està buscant, és essencial per incrementar la ràtio de conversió d’una pàgina.

  Doni credibilitat: gràcies a les valoracions d’altres clients, pot oferir als nous visitants les seves experiències i casos d’èxit. Aquesta informació aporta seguretat i confiança per tal de realitzar una compra.

  Com ha pogut veure, el posicionament web és importantíssim per augmentar la ràtio de conversió de la seva web. Però també ho és el seu disseny web i la manera de comunicar-se amb l’usuari. Prengui nota d’aquestes claus i les seves vendes on-line milloraran.

   

  5/5 - (48868 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48868 votes)