ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  25/07/2019

  El posicionament web, principal avantatge d’un Blog

  posicionament web

  Tenir un Blog corporatiu és una molt bona opció que li aportarà grans avantatges a la seva empresa, especialment quant el seu posicionament web.

  Un Blog és una pàgina digital que conté una estructura cronològica, que s’actualitza regularment i té una temàtica en concret. Aquestes actualitzacions s’anomenen posts.

  Per tant, si vol donar a conèixer els seus productes o serveis i mantenir els seus usuaris informats, ha de comptar amb un Blog.

  Alguns dels avantatges que li ofereix són:

  Millorar la seva imatge de marca: és un mitjà on vostè pot donar a conèixer la qualitat dels seus productes, quins són els seus serveis, mostrar la seva empresa, etc. D’aquesta manera pot exposar el seu negoci amb més transparència, sempre i quan el seu contingut l’actualitzi sovint.

  Posicionament web: el seu SEO, si treballa correctament el seu Blog i dóna als seus visitants continguts originals, únics i de qualitat, és un dels principals beneficis i, com a conseqüència, obtindrà més tràfic i conversió.

  Més permanència: oferint textos interessants, hi ha més possibilitats de permanència dels usuaris a la seva pàgina, molt positiu per al seu negoci i per a Google, ja que interpreta que té continguts rellevants.

  Augment de feedback: gràcies al Blog, pot tenir més comunicació a través d’aquest, degut que els usuaris poden fer comentaris. A més, pot compartir els posts a les diferents xarxes socials i també nodrir-les de contingut constant.

  Fidelització: si aporta bons textos al seu Blog, segur que hi haurà un tràfic recurrent que entrarà sovint a llegir les actualitzacions. Aquest serà fidel a la seva marca i més propens a consumir els seus productes o serveis.

  Si vol comptar amb un Blog corporatiu adequat, ben posicionat i que doni una imatge de marca excel.lent, posi’s en contacte amb Gestinet, referents en estratègies de màrketing on-line i líders en posicionament web Barcelona.

  Som experts en crear estratègies a mida i adaptades a cada empresa i necessitat i impulsar projectes digitals amb l’objectiu d’obtenir la màxima visibilitat a internet.

  5/5 - (49174 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49174 votes)