ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  14/06/2018

  El posicionament web en xifres

  Posicionament web i google - Gestinet

  El posicionament web és una de les estratègies de màrketing online més utilitzades avui dia. Les empreses dediquen almenys la meitat del seu pressupost de màrketing al màrketing online. A continuació mostrem en forma d’estadística la importància del servei de posicionament web.

  Google durant l’any 2017 va recollir el 79% de tot el tràfic global de cerques mitjançant l’ordinador, seguit de Bing amb un 7,25%. Pel que demostra la rellevància que té Google dins la xarxa d’Internet i un bon posicionament Google garantirà la visualització de l’empresa en el món digital obrint noves portes i fent una millora en la seva accessibilitat. És vital estar al dia dels canvis que fa Google en el seu algoritme i comprendre i aprofitar els punts forts i dèbils.

  La quantitat de cerques en un dia és de nivells molt elevats i rep més de 63.000 cerques per segon en un dia. La competència a Internet és molt gran i tenir un bon lloc dins de la quantitat de cerques que fa l’usuari dóna a l’empresa més possibilitats que l’usuari accedeixi a la seva web. A més, les cerques cada vegada són més específiques ja que el 50% són cerques de més de quatre paraules. L’elecció de les paraules claus i la definició dels termes clau són essencials per coincidir amb el que buscaria un usuari en el cercador.

  Les cerques per mòbil a Google estan creixent cada vegada a més i són el principal motor de cerca de 10 països, entre ells Japó i EEUU. Aquesta dada es tradueix en el disseny responsiu obligat per a les pàgines web ja que sinó Google ho penalitza.

  La qualitat dels continguts s’ha convertit en un punt primordial per Google i és molt valorat a l’hora d’ordenar les pàgines web. Els continguts interessants fan que la pàgina web obtingui valor extra de cara als usuaris. Alhora, la inclusió d’enllaços també afavoreix el posicionament Google.

  Pel que fa a la mida dels posts, es coneix que el contingut extens posiciona millor ja que la mitjana de longitud d’una mateixa pàgina a Google és de 1890 paraules. A més, un estudi ha conclòs que els posts amb més de 1000 paraules són més compartits i, per tant, millor valorats.

  El posicionament web és cada vegada més efectiu i, més de la meitat de professionals de màrketing tenen com a prioritat millorar el posicionament i augmentar la presència orgànica.

  5/5 - (48556 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48556 votes)