ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  16/05/2019

  El posicionament web és clau per l’èxit del seu negoci on-line

  posicionament web

  És imprescindible que conegui la importància del posicionament web per la seva empresa i per la visibilitat del seu negoci on-line a internet, ja que és essencial atraure el seu públic potencial de manera orgànica.

  De fet, el 30% del tràfic digital de les ecommerce i pàgines corporatives prové del posicionament web.

  És per això que, aparèixer en les primeres posicions de Google, és tot un repte per les empreses i aquest ha de formar part de la seva estratègia de màrketing.

  Si vol obtenir un òptim posicionament web, ha de seguir les següents claus:

  Originalitat: ser únic, diferent i que el seu contingut aporti quelcom interessant als seus usuaris, és necessari per poder mantenir la popularitat. Cada vegada costa més captar l’atenció al públic i, per a fer-ho, cal que aporti valor afegit als seus textos i que es pugui diferenciar de la seva competència.

  Públic objectiu: ha de determinar a quina tipologia d’usuaris va dirigit els seus productes o serveis i així adaptar el seu contingut perquè es sentin més identificats. Ha de saber quines necessitats tenen i proporcionar-les.

  Competència: de la mateixa manera, ha de fer un estudi de la seva competència per poder sobresortir. A més, ha de determinar quines paraules clau utilitzen, a quin sector van dirigits, quins continguts generen, etc.

  Keywords: és un dels aspectes més rellevants. A l’hora d’elaborar els seus textos, ha d’incloure les seves paraules clau, dependent també, de quines cerques faran els seus usuaris i quins conceptes vol treballar.

  Estructura: l’estructura web ha de ser coherent, tenir sentit i ha d’estar cuidada. Ha de poder-se llegir fàcilment i utilitzar un llenguatge adequat segons el seu públic objectiu. Per a fer-ho, les imatges han d’estar situades correctament, igual que els títols, textos, etc. amb l’objectiu d’oferir-li qualitat als usuaris i que estiguin el major temps possible a la web.

  Responsive: la usabilitat és essencial pels motors de cerca i determina, en part, el posicionament web d’una pàgina. Adapti la seva pàgina a tots els dispositius i, a més, els seus usuaris obtindran una bona experiència de navegació.

  Si vol que el seu negoci on-line obtingui visibilitat a internet, contacti amb Gestinet. Som líders en posicionament web Barcelona i referents en elaborar estratègies de màrketing digital dirigides a augmentar el tràfic i tenir la millor posició als cercadors.

  5/5 - (49064 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49064 votes)