ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  24/09/2018

  Posicionament web gràcies al Facebook

  posicionament web

  El posicionament web no només s’aconsegueix mitjançant Google sinó també gràcies a les xarxes socials, entre elles, Facebook.

  L’acceptació i la creació de perfils a les xarxes socials forma part d’una estratègia de màrketing on-line que la seva empresa ha de definir per tal que la seva web tingui la màxima difusió i repercussió entre els usuaris.

  La intenció del posicionament web a Facebook és que el perfil de l’empresa sigui mostrat a les primeres posicions dels resultats de Google i que la imatge de marca se’n vegi beneficiada. D’aquesta manera l’objectiu és que els usuaris obtinguin contingut diferent, interessant i periòdic de l’empresa.

  Hi ha un seguit de passos per posicionar la seva pàgina de Facebook i millorar la seva rendibilitat:

  Nom fàcil d’identificar: també és necessari incloure la paraula clau en aquest. El nom s’ha de mantenir en el temps per no confondre a l’usuari, donar confiança i no ser penalitzat.

  Incloure una foto de perfil i portada atractives i de reconeixement senzill: per tal de generar seguretat ha de ser identificable fàcilment pels usuaris. També han de ser d’alta qualitat i ajustades a les dimensions de Facebook.

  Incloure un CALL TO ACTION: van dirigides als usuaris per fomentar que el tràfic es dirigeixi al Blog, l’ecommerce o a la seva web.

  Interactuació amb altres pàgines: pot comentar el que succeeix en altres pàgines relacionades amb el seu sector. D’aquesta manera, els seus seguidors el poden descobrir.

  També, la interactuació amb altres usuaris és fonamental. Ha de respondre tots els comentaris, demanar opinions, ets. Els usuaris s’han de sentir especials i tenir una atenció personalitzada.

  Paraules clau: pot col.locar-les a llocs estratègics, com la URL personalitzada, en la descripció de l’empresa, en el nom de la pàgina de Facebook, en els missatges publicats a la xarxa social, etc.

  Freqüència dels post: ha de determinar cada quant vol publicar nous post. La millor opció és programar les publicacions i tenir un calendari editorial, per tal de programar adequadament i no repetir temàtica massa sovint.

  Si segueix aquestes pautes pot millorar el seu posicionament Google gràcies al Facebook. És important tenir en compte les xarxes socials avui dia i cuidar als usuaris per tal que la seva imatge de marca sigui sempre positiva.

  5/5 - (48690 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48690 votes)