ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  24/05/2018

  El posicionament web per un negoci local

  posicionament web seo local

  Actualment una de les eines que més s’utilitzen per a realitzar cerques quan s’està al carrer és l’smartphone. El telèfon mòbil ha passat a ser una extensió de nosaltres mateixos i s’utilitza per resoldre qualsevol tipus de dubte. Així doncs, si s’és a un lloc desconegut i es vol buscar una gasolinera o un restaurant, el primer que es farà és realitzar la recerca a Google, o a un cercador similar. És en aquest moment que destaca la importància del posicionament SEO local.

  El SEO local tracta les estratègies específiques dirigides al posicionament web dins d’un determinat espai geogràfic. D’aquesta manera es capten clients potencials offline mitjançant internet en el moment més important, quan un client interessat fa la recerca, prèvia a la decisió de compra.

  Els principals interessats en aquest tipus de posicionament són els negocis de barris i botigues físiques. El principal benefici és l’augment de la rendibilitat del negoci ja que com que el moment en que l’usuari fa la recerca coincideix en el moment de decisió de compra, existeixen més probabilitats de que l’usuari es dirigeixi al lloc i compri. Així doncs, dóna més possibilitats a visitar aquells llocs que no ofereixen la venta online i on l’important és que els clients trobin el seu punt de venta.

  El SEO local està condicionat per l’algoritme de Google Rankbrain, el qual potencia de forma natural els continguts que són més útils per l’usuari en una àrea determinada. Un altre factor important serà la ubicació i la distància des d’on l’usuari realitzi la cerca. És a dir, els resultats es mostraran en ordre de proximitat geogràfica de l’usuari. Aquest és un dels condicionants que no es pot controlar.

  El Local SEO es pot treballar Onpage demostrant a Google la ubicació exacte del negoci mitjançant els continguts, les metaetiquetes, les dades estructurades i sobre tot el NAP (les dades de contacte). Per altra banda és important treballar el SEO Off-page mitjançant els anuncis d’Adwords, de Facebook Ads o la tècnica del Linkbuilding. Per últim, és rellevant actualitzar el Google My Business i cuidar-ne i actualitzar el seu contingut.

  Tot això i molt més és el que treballem amb el servei de posicionament web des de Gestinet. Els nostres professionals es dediquen a maximitzar la visualització dels petits negocis locals dins els cercadors i així optimitzar el SEO local.

  5/5 - (48526 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48526 votes)