ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  13/12/2021

  El posicionament web orgànic: per què és el millor per a una pàgina?

  posicionament web

  El posicionament web és un dels pilars dins el màrketing on-line, clau per aconseguir atraure usuaris a una web i determinant per augmentar les conversions. I aquest pot ser orgànic o de pagament.

  En aquest post, no obstant això, ens centrarem en la primera opció, que és la que realment atrau a més visitants i té garantia d’èxit, sempre que es treballi correctament.

  El principal objectiu del posicionament web natural és abastar les primeres posicions del rànquing, segons les cerques realitzades pels internautes, sense utilitzar recursos publicitaris, tals com els anuncis de pagament per clic.

  Actualment, hi ha molta competència a internet i cal destacar per sobre altres marques i tenir un posicionament molt bo. A més, l’algoritme de Google inclou variacions molt sovint, així que cal tenir molt present diferents aspectes relacionats amb el contingut i amb el disseny i estructuració de la web, perquè aquesta es posicioni orgànicament.

  El motiu està clar: els usuaris cliquen amb més probabilitat els resultats naturals enfront dels de pagament.

  Gràcies al SEO, una marca guanya més popularitat, visibilitat i, per descomptat, les seves vendes s’incrementen dia a dia.

  Què és el posicionament web orgànic

  Com li dèiem, el posicionament web orgànic consisteix que una pàgina es trobi dins els primers resultats dels cercadors, és a dir que, sense cap mena de publicitat, estigui correctament posicionada.

  El posicionament natural s’aconsegueix mitjançant diferents tècniques i accions que serveixen perquè els algoritmes de Google, que és el cercador més potent i amb més força i altres, identifiquin el contingut de la pàgina com a rellevant i el col.loquin al rànquing.

  Per tant, depenent de com es treballin totes aquestes tècniques, una web pot ser situada en una posició o en una altra. En aquest punt, destaquem la importància de ser constant en el SEO.

  El funcionament de Google, a l’hora de mostrar resultats i ordenar-los, és el següent:

  En primer lloc, realitza un rastreig a través de les seves ‘aranyes’ o bots. D’aquesta manera, verifica quina és la informació que conté cada pàgina.

  En segon lloc, porta a cap una indexació, amb la finalitat de col.locar-les segons els seus continguts i rellevància per diferents keywords.

  I, per últim, trobem la publicació, que és quan un usuari introdueix la seva cerca i Google li mostra els resultats de l’índex que ha elaborat amb anterioritat, sempre basant-se en els seus algoritmes que, tan sols ells, coneixen al 100%.

  És un procés que els professionals del màrketing, tot i no saber mai completament el funcionament interior de Google, desgranen i apliquen diferents tècniques perquè les pàgines webs adquireixin la major rellevància i visibilitat a internet.
  De totes maneres, existeixen diferents pistes, que els experts en SEO posen en pràctica, que donen a entendre el funcionament del cercador i com aconseguir un posicionament natural o orgànic positiu. Les més destacades són:

  1. Tenir el millor contingut i actualitzar-lo sovint
  2. Cuidar la navegació de la pàgina, la seva estructura i el seu disseny web
  3. Comptar amb una estratègia d’enllaços, tant interns com externs i, especialment, que aquests siguin de qualitat
  4. URL ben estructurat i que continguin les keywords
  5. Cuidar la velocitat de càrrega mitjançant una correcta optimització
  6. Tenir una pàgina responsive, és a dir, adaptable a qualsevol pantalla i dispositiu
  7. Ser molt constant i mantenir la pàgina al dia

  Referent al contingut, aspecte essencial perquè Google pugui posicionar una pàgina, ha de ser sempre original, únic i interessant pel seu públic objectiu. Un contingut ben escrit i de valor, ajuda a obtenir un bon posicionament web orgànic i a captar l’atenció dels seus usuaris, diana principal per la seva empresa a l’hora de realitzar conversions.

  posicionament google

  Preguntes freqüents sobre

  El posicionament web orgànic: per què és el millor per a una pàgina?

  Què és el posicionament web orgànic

  El posicionament web orgànic consisteix que una pàgina es trobi dins els primers resultats dels cercadors, és a dir que, sense cap mena de publicitat estigui correctament posicionada. Aquest s’aconsegueix mitjançant diferents tècniques i accions que serveixen perquè els algoritmes de Google, que és el cercador més potent i amb més força i altres, identifiquin el contingut de la pàgina com a rellevant i el col.loquin al rànquing.

  Per què una pàgina necessita estar posicionada orgànicament?

  En el moment que una pàgina adquireix una bona posició, es maximitzen les seves probabilitats de venda i d’èxit empresarial. La seva marca arribarà més fàcilment al seu públic potencial, que és el que està cercant els seus productes o serveis. Els usuaris no solen passar de la primera pàgina de Google. De fet, solen clicar només els primers resultats orgànics.

  Beneficis del posicionament orgànic

  Els beneficis del posicionament web natural són nombrosos, com obtenir visitants més estables i fidels a la seva marca, donar més credibilitat i confiança als usuaris, ser una empresa més potent en l’entorn digital, estalviar costos, tenir un canal de promoció on-line 24 hores al dia, tots els dies de l’any i augmentar les vendes i conversions.

  Empresa especialitzada en posicionar pàgines web

  Que la seva empresa i marca estigui ben posicionada orgànicament és imprescindible per adquirir major visibilitat i, com a conseqüència, ser més potent a internet. Contacti amb Gestinet, experts en màrketing on-line i en posicionar pàgines a Google, i ens adaptarem a les seves necessitats i objectius.

  Per què una pàgina necessita estar posicionada orgànicament?

  En el moment que una pàgina adquireix una bona posició, es maximitzen les seves probabilitats de venda i d’èxit empresarial. La seva marca arribarà més fàcilment al seu públic potencial, que és el que està cercant els seus productes o serveis.

  Els usuaris no solen passar de la primera pàgina de Google. De fet, solen clicar només els primers resultats orgànics, que són els que realment poden mostrar-li, segons el cercador, exactament el que estan buscant.

  Així que no hi ha cap mena de dubte que, estar als primers llocs del rànquing, és obtenir èxit on-line i que la seva pàgina augmenti les seves probabilitats de conversió.

  Ha de tenir en compte, a més, que els internautes cada vegada realitzen cerques més complexes. I és exactament aquí on ha d’aparèixer la seva empresa. Per abastar-lo, els experts del màrketing on-line porten a cap un intens treball de paraules clau, per tal de facilitar-ho.

  posicionament pàgina web

  Beneficis del posicionament orgànic

  Els beneficis i avantatges d’aconseguir un òptim posicionament web orgànic o natural són nombrosos. Mencionem els més rellevants:

  1. Obtenir visitants més estables i fidels a la seva marca
  2. Donar més credibilitat i confiança als usuaris
  3. Ser una empresa més potent en l’entorn digital
  4. Estalviar costos
  5. Tenir un canal de promoció on-line 24 hores al dia, tots els dies de l’any
  6. Augmentar les vendes i conversions

  posicionament pàgina google

  Empresa especialitzada en posicionar pàgines web

  Que la seva empresa i marca estigui ben posicionada orgànicament és imprescindible per adquirir major visibilitat i, com a conseqüència, ser més potent a internet.

  Tingui al seu costat als millors experts en màrketing digital especialitzats en posicionar empreses a Google i ho aconseguirà.

  Contacti amb Gestinet i ens adaptarem a les seves necessitats i objectius.

   

   

  1/5 - (1 vote)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  1/5 - (1 vote)