ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  08/05/2018

  El potencial del màrketing de continguts

  Actualment s’ha parlat molt sobre el terme màrketing de continguts. En realitat, no és res nou, sinó que des de sempre el valor del contingut davant les estratègies i la presencia de la marca ha estat molt elevat. Així doncs, el màrketing de continguts consisteix en aprofitar la funcionalitat del contingut per a realitzar màrketing d’un producte o una marca.

  Tot i això, el màrketing de continguts va més enllà d’aquesta definició. Si es treballa d’una forma intel·ligent, es tracta d’explicar històries per augmentar el volum de ventes. D’aquesta manera, s’intenta mostrar a la audiència alguna cosa nova que mai s’hagi vist amb uns objectius marcats.

  El màrketing de continguts ha de tenir uns objectius concrets. Entre ells, s’ha de definir els grups a que es dirigeix, el missatge que es vol transmetre o la reacció que es vol obtenir de l’audiència. Principalment, serveix per a augmentar les ventes de la marca, generar una identitat de marca positiva i posicionar l’empresa com a líder d’un determinat àmbit o gama de productes.

  D’altra banda, el màrketing de continguts pot aplicar-se en diferents sectors. Un d’ells és la optimització per a motors de cerca amb la finalitat d’obtenir un bon posicionament Google, per exemple. En aquest cas el contingut ho és tot, és la clau de l’èxit. Es tracta doncs, de crear contingut ric, útil pels usuaris i que diferenciï la marca de la resta i augmentar les visites de públic a les plataformes digitals.

  Pel que fa a l’estratègia en les xarxes socials també ha d’estar fonamentada en un contingut de qualitat per a que les persones que les segueixin no deixin de fer-ho i mantenir així l’audiència i el públic espectador. Per a fer-ho, s’haurà de dur a terme un anàlisi profund de la comunitat i de les necessitats dels clients per a generar contingut interessant i atractiu i crear una potent estratègia de màrketing on-line.

  5/5 - (48510 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48510 votes)