ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  El seu disseny web durant l’època de les rebaixes

  Disseny web

  L’època de les rebaixes és una de les més esperades pels usuaris, ja que poden realitzar les seves compres a preus més econòmics.

  I, en aquest sentit, als darrers anys, les vendes on-line han adquirit molta força. Ha de pensar que una botiga virtual ofereix la possibilitat de comparar ofertes i adquirir els productes més fàcilment i des de qualsevol lloc.

  Per això, si compta amb una ecommerce, ha de cuidar especialment el seu disseny web durant les rebaixes i adaptar-lo perquè sigui més atraient i pràctic pels seus visitants.

  Són setmanes on pot veure incrementat el seu negoci i abastar els seus objectius empresarials.

  Així que, no deixi escapar l’oportunitat i faci que la seva pàgina obtingui un disseny d’acord amb aquesta època.

  Quina importància té el seu disseny web?

  La seva web és el seu aparador on-line i l’ha de cuidar constantment. Ha de tenir un disseny actual, modern i atractiu. Visualment ha de ser fàcil d’utilitzar i han de funcionar tots els enllaços.

  La seva estructura és vital, pel fet que, encara que la seva imatge és molt important, també ho és que els seus usuaris tinguin una bona experiència de navegació.

  Li recomanem, en tot cas, que el disseny de la seva pàgina sigui senzill i usable, per tal de facilitar totes les accions.

  Si no és així, és probable que els seus usuaris marxin ràpidament, ja que donen pocs segons d’oportunitat. I, si això succeeix, pot afectar de manera directa al seu posicionament als cercadors.

  Tenir un bon disseny web implica, a més, que el seu portal estigui optimitzat pels motors de cerca i que carregui ràpidament, sense esperes.

  El disseny és molt important, doncs, per la seva imatge de marca i, a la vegada, per donar més confiança i credibilitat als seus visitants, per a ser més visible i obtenir millor posicionament web i per aconseguir més conversions, siguin quines siguin.

  A més, una web que gaudeixi d’un disseny web actual, és més segura, aspecte imprescindible en l’àmbit digital, on està ple de vulnerabilitats.

  disseny pàgina web

  Consells per adaptar el seu disseny durant les rebaixes

  És essencial adaptar constantment el seu disseny. Segons l’època de l’any que es trobi o si hi han canvis dins la seva empresa.

  Sempre ha d’estar actualitzada. En aquest cas, li mostrem alguns consells sobre com adaptar-la durant les rebaixes i que sigui més atraient pels seus usuaris:

  1. Secció exclusiva: és una excel.lent opció facilitar als usuaris un enllaç directe a una pàgina dins la seva web on es trobin tots els descomptes. Així no perden temps i els hi resulta més fàcil i amè. L’accessibilitat és un punt a favor.
  2. Gran visibilitat: canviï per complet la seva Home i adapti-la a les rebaixes. Ha de tenir gran visibilitat. Per a fer-ho, el seu contingut ha de ser diferent, inclús les seves imatges. Ha de destacar i tenir força.
  3. Colors llampants: és important utilitzar el color vermell, que és el més significatiu i jugar amb els contrastos i elements més estridents.
  4. Xat directe: estar en contacte amb els seus clients és sempre essencial, però ara més que mai. Poder resoldre qualsevol dubte o entrebanc durant la compra, farà que es mantinguin a la web i no marxin. Pot incorporar un xat dins la web i atendre als seus usuaris a temps real.
  5. Més informació: els seus visitants han de tenir accés en tot moment a tota la seva informació sobre els enviaments, devolucions, pagaments, etc. Com més dades tinguin, compraran amb més confiança i rapidesa. També, en aquesta època, pot oferir més avantatges com donar més dies de devolució.
  6. Personalitzar la seva web: sempre ha de mantenir una imatge personal, que identifiqui els seus productes i empresa i que resulti diferenciadora de la seva competència. Si és així, el disseny web adquirirà un plus addicional.

  Igualment, cal dir que, durant aquestes setmanes, no pot oblidar-se de les seves xarxes socials i també cal adaptar-les. És necessari mantenir-les actualitzades amb els nous descomptes i ofertes que mostri a la web i també ha de tenir una imatge molt similar. És a dir, utilitzar colors més llampants, fotos més impactants, etc.

  disseny pàgines web

  Beneficis d’un bon disseny web

  Gràcies al disseny web, pot aconseguir grans beneficis. Li mostrem els més rellevants:

  1. Millor experiència d’usuari: en tenir una estructura més cuidada, els seus visitants podran moure’s millor i més fàcilment, fent que la seva experiència sigui més positiva. I aquest aspecte provoca que puguin tornar en un futur a comprar a la seva pàgina i a recomanar-la.
  2. Millor posicionament als cercadors: si la seva pàgina està optimitzada, serà més visible a Google i, per tant, atraurà més visites. També, si la seva taxa de rebot és baixa, farà que pugi posicions dins el rànquing.
  3. Contingut sempre al dia: la seva web estarà actualitzada constantment, amb contingut original, únic i interessant pels seus usuaris. És necessari estar a l’altura de la seva competència i, si cuida el disseny de la seva pàgina web, ho aconseguirà.
  4. Millor imatge de marca: la seva empresa obtindrà més i millor reputació i, sens dubte, és un aspecte molt important per a la seva empresa.
  5. Més vendes: està clar que, si està millor posicionat i té més quantitat de visites, les seves vendes augmentaran. Així que, el disseny web està totalment relacionat amb el seu èxit.

  disseny wordpress

  Compti amb un equip professional al seu costat

  En aquest post li hem mostrat la importància que té el disseny dins la seva web i encara més en aquesta època de rebaixes.

  Així que, si compta amb aquest suport digital tan rellevant avui dia, aprofiti tot el seu potencial i faci que el seu aparador brilli encara més.

  A Gestinet, empresa de disseny de pàgines web líder del sector, oferim tots els serveis relacionats amb el màrketing on-line perquè una empresa obtingui la màxima visibilitat a internet i que el seu negoci sigui un èxit.

  Contacti amb nosaltres i rebrà un suport professional i totalment adaptat a les seves necessitats.

  5/5 - (1 vote)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1 vote)