ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  05/06/2020

  El valor del posicionament web local

  posicionament web

  Coneix el posicionament web local? Si té un negoci amb presència física, li interessa portar-lo a cap.

  El SEO local permet que la seva empresa pugui sortir més fàcilment dins els primers resultats a Google i, per tant, adquireixi més visibilitat a internet.

  Consisteix a realitzar diferents tècniques i estratègies de màrketing enfocades a posicionar una empresa en una zona geogràfica determinada.

  Per tant, el posicionament web local té la finalitat que aquesta aparegui a Google quan un usuari, que estigui a prop de la localització del negoci, realitzi una cerca sobre el sector que necessita.

  Així que, si compta amb un negoci físic, sigui de l’àmbit que sigui, ha de tenir present el SEO local i treballar-lo adequadament.

  D’aquesta manera, tindrà l’oportunitat de captar un nombre més gran de clients potencials gràcies a aquesta eina i potenciar la seva empresa atraient més usuaris que cerquen els seus productes o serveis.

  Avantatges del SEO local

  El posicionament web local té molts avantatges. Com hem comentat, un dels més destacats i positius, és l’obtenció de clients potencials i donar a conèixer més fàcilment el seu negoci.

  Un altre avantatge és aconseguir ser més competent i poder ser més visible digitalment que altres empreses del seu sector.

  És una estratègia molt econòmica i fàcil, tot i que s’ha de treballar de manera periòdica i optimitzar-la adequadament.

  Per últim, el SEO local proporciona més tràfic de qualitat a la seva pàgina web, posicionant-la millor de manera orgànica i augmentant les possibilitats de conversió, ja que els usuaris que hi entren són possibles clients, degut que estan interessats en el que la seva empresa ofereix.

  Com pot comprovar, en cas que tingui un negoci amb presència física, ha de tenir en compte el SEO local.

  A Gestinet coneixem la seva importància i realitzem totes les tècniques i utilitzem tots els mitjans digitals, perquè els nostres clients obtinguin el millor posicionament web local.

  Som empresa líder en posicionament web Barcelona i tot un referent en màrketing on-line.

  Posi’s en contacte amb nosaltres i li elaborarem una estratègia a mida, adaptada a la seva situació i necessitat.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post