ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Elements que fan lenta la seva web i poden afectar al posicionament google

  Posicionament google

  Tenir una web que carregui ràpidament i estigui optimitzada és clau per obtenir els resultats esperats d’acord amb els seus objectius de màrketing on-line.

  De fet, la velocitat és un dels factors clau perquè una pàgina tingui un bon posicionament google, ja que google ho utilitza per determinar el rànquing de les pàgines.

  I és que afecta a la percepció dels usuaris ja que poden tenir una mala expèriencia. La meitat dels usuaris d’internet esperen que una web carregui en menys de dos segons i, si la seva és més lenta, s’incrementen les possibilitats que els visitants l’abandonin abans de visualitzar el seu contingut.

  També és necessari assegurar-se de l’accessibilitat de la seva web desde una connexió 3G en un temps aceptable, tenint en compte que molts usuaris hi accediran a trabés d’un dispositiu mòbil.

  Li mostrem quins elements fan que una web pugui anar més lenta i ha de tenir en compte per minimitzar-los o eliminar-los:

  -La publicitat online: ja que contenen molta quantitat d’elements. Quants més espais publicitaris tingui, més lenta serà la web.

  -La integració de les xarxes socials mitjantçant plugins: tant els que dónen información sobre el número de seguidors com els que especifiquen les publicacions socials de cada perfil.

  -La quantitat d’imatges: cada arxiu té un pes considerable per les altres resolucions. També costa carregar imatges que no estiguin amb el seu tamany original.

  -Tenir el servidor sobredimensionat: incrementar els recursos assignats a un mateix servidor pot provocar un rendiment més baix. En aquest cas, es pot plantejar la opció de tenir varis servidors, facilitant així el creixement de la plataforma.

  -Xarxa molt lenta: si el proveïdor de hosting no disposa d’un enllaç a internet per abarcar i donar resposta a tots els seus clients, afecta a la velocitat de carga.

  -Proveïdor inadequat: el rendiment i l’eficàcia d’una web tenen molt a veure a la capacitat i a l’experiència del proveïdor per tenir la millor sol.lució de hosting i, especialment, en la rapidesa i adaptació de les necessitats.

  Tots aquests elements són factors que determinen quan una pàgina web pot ser lenta i afectar als seus usuaris. I en consequència provocar problemes de posicionament google, entre altres.

  D’aquesta manera és necessari sempre tenir professionals especialitzats al costat que l’assessorin per saber com actuar.

  Posi’s en contacte amb Gestinet on analitzen i confeccionen en cada cas estratègies a mida per a cada client i segons cada necessitat.

  5/5 - (48502 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48502 votes)