ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Empresa de disseny web per aconseguir més clients i vendes on-line

  Disseny web

  Les botigues virtuals permeten estar en contacte constant amb els clients i vendre tots els dies de l’any les 24 hores a través d’internet. Són una eina clau en l’actualitat per a les empreses.

  Estem en l’era digital i, si un negoci no té presència a internet, pot perdre grans oportunitats.

  De fet, el comerç electrònic és vital en l’economia de molts països i moltes PIMES s’hi han sumat, i veuen com, cada vegada més, obtenen grans èxits.

  Però, això sí: no només fa falta tenir una botiga virtual, sinó que és imprescindible que aquesta compti amb un disseny web idoni, cuidat i es mantingui dia a dia.

  Gràcies al disseny d’una ecommerce, un negoci obtén més visibilitat on-line, augmentant les probabilitats que els seus clients potencials entrin al seu portal; la seva imatge de marca és més forta i s’incrementen les seves conversions.

  Una ecommerce, amb un òptim disseny web, ofereix més oportunitats de creixement a nivell empresarial, dóna més confiança i credibilitat als usuaris, i ajuda a adquirir més rellevància dins el seu sector.

  És essencial, per descomptat, tenir al costat a experts en crear estratègies de màrketing digital enfocades a obtenir un disseny i imatge virtual acord amb el que vol projectar i els seus objectius, amb la finalitat de vendre més i millor els seus productes i serveis.

  Diversos estudis afirmen que els dissenys web ordenats, estructurats i originals són capaços de convertir més quantitat d’usuaris en clients, quelcom molt positiu per a una pàgina i clau per a la fidelització.

  Què és una botiga virtual?

  Una botiga virtual o també anomenada ecommerce és un lloc web que està expressament dissenyat i orientat a vendre productes i oferir serveis a través d’internet.

  Comptar amb un aparador digital d’aquestes característiques té grans beneficis, però, com li comentàvem, un dels més importants, és que sempre està disponible i al servei dels seus possibles clients.

  Creant, desenvolupant i dissenyant una botiga virtual de manera correcta, farà que la seva empresa pugui expandir-se, fer-se més popular i adquirir més guanys econòmics, ja que comprar on-line pot realitzar-se molt fàcilment i de manera àgil, fet que els internautes valoren molt.

  Tant per l’empresa com pels compradors, comprar a través d’internet suposa un gran estalvi en tots els sentits. Per tant, un negoci ha de tenir presència digital. És important, tal com hem esmentat, que el seu disseny estigui molt cuidat. Així, trobem que ha de proporcionar una imatge atractiva, la seva navegació ha de ser fàcil i intuïtiva, ha d’oferir la màxima informació i transparència als usuaris i ha de tenir un disseny responsive, imprescindible actualment.

  I, amb el suport d’experts en l’àmbit, pot aconseguir-ho. El disseny web és l’activitat que consisteix a planificar, mantenir, i pròpiament dissenyar una pàgina, és a dir, és el procés de creació d’un lloc on-line.

  És un element clau per l’atracció de leads i possibles tancaments de vendes, així que cal donar-li la rellevància que té.

  disseny pàgina web

  Preguntes freqüents sobre

  Empresa de disseny web per aconseguir més clients i vendes on-line

  Què és una botiga virtual?

  Una botiga virtual és un lloc web que està expressament dissenyat i orientat a vendre productes i oferir serveis a través d’internet. Comptar amb un aparador digital d’aquestes característiques té grans beneficis, tant per les empreses com pels compradors.

  Com afecta el disseny web a les vendes on-line?

  Que una ecommerce gaudeixi d’un disseny web adequat és determinant per les seves conversions. No només aconsegueix més usuaris, sinó que aquests són més qualitatius, és a dir, són el seu públic objectiu i els que realment realitzaran compres. Està demostrat que un disseny de pàgines web atractiu provoca que els visitants tinguin més interès a comprar i adquirir un producte o servei.

  Avantatges del disseny web professional

  Els avantatges i beneficis d’un òptim disseny web són molts, com poder atraure més visitants a la seva pàgina, fidelitzar-los amb més facilitat, obtenir una imatge de marca més potent i augmentar exponencialment les seves vendes.

  Empresa especialitzada a realitzar dissenys web adaptats a cada negoci

  Compti amb Gestinet, empresa referent en disseny web. Ens posem a la seva disposició per elaborar-li una estratègia de màrketing on-line enfocada en aconseguir la millor presència a internet, visibilitat a Google i que obtingui grans resultats.

  Com afecta el disseny web a les vendes on-line?

  Que una ecommerce gaudeixi d’un disseny web adequat és determinant per les seves conversions. No només aconsegueix més usuaris, sinó que aquests són més qualitatius, és a dir, són el seu públic objectiu i els que realment realitzaran compres.

  Està demostrat que un disseny de pàgines web atractiu provoca que els visitants tinguin més interès a comprar i adquirir un producte o servei.

  El disseny ha de tenir un ordre, estar estructurat i seguir una línia, per tal de no confondre als possibles clients i orientar-los en tot moment mentre naveguen. És important que puguin trobar tot el que estan cercant, sense perdre’s.

  Tenint al seu costat a un equip especialitzat de disseny web farà que la seva imatge on-line sigui tot un èxit i pugui reflectir-se en les seves vendes.

  disseny botigues virtuals

  Avantatges del disseny web professional

  Els avantatges i beneficis d’un òptim disseny web són molts. Li mostrem els més destacats:

  1. Atracció de més tràfic: en estar millor estructurada la pàgina, és més fàcil de llegir i identificar pels cercadors, provocant que es posicioni millor.
  2. Clients més satisfets: gràcies que els seus usuaris tindran una millor navegació dins la web, podran realitzar les conversions més fàcilment i estaran més satisfets.
  3. Fidelització: aquest fet provoca la fidelització dels seus clients, quelcom molt positiu pel seu negoci.
  4. Sempre al dia: el disseny web proporciona una actualització periòdica a qualsevol pàgina, mitjançant un manteniment constant. D’aquesta manera, sempre estarà al dia sobre les últimes tendències en l’àmbit estètic i de funcionalitats.
  5. Imatge d’empresa professional: una web cuidada li atorga una millor imatge, més potent i moderna.
  6. Augment de les vendes: les seves vendes s’incrementaran exponencialment i la seva empresa serà més forta a nivell econòmic.

  Beneficis altament positius i amb gran repercussió per a un negoci amb presència on-line.

  disseny ecommerce

  Empresa especialitzada a realitzar dissenys web adaptats a cada negoci

  Compti amb els millors professionals en disseny de pàgines web i faci que la seva pàgina tingui la millor estructura, ordre i gaudeixi d’un manteniment constant, amb la intenció que sempre estigui al 100%.

  A Gestinet, empresa referent en disseny web, ens posem a la seva disposició per elaborar-li una estratègia de màrketing on-line enfocada en aconseguir la millor presència a internet, visibilitat a Google i que obtingui grans resultats.

  Contacti amb nosaltres i ens adaptarem al seu negoci.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post