ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Empresa de posicionament Google per aconseguir la millor estratègia SEO

  posicionament google

  Quan una empresa té presència on-line, és molt important que els usuaris el trobin, ja que, si no és així, és com si no existís a internet.

  Per aquest motiu, li volem explicar en detall la importància del posicionament Google i de quina manera pot arribar a afectar.

  Tot negoci té un mateix objectiu, que és vendre al màxim els seus productes i serveis i fer-se conèixer. Així que cal treballar constantment estratègies enfocades a guanyar visibilitat i notorietat digital.

  I les dades ho avalen cada vegada més, degut que la marca o empresa que es troba a la primera posició orgànica és la que rep més clics. La segona posició sol tenir el 12 % de les visites i la tercera el 8,5%.

  És essencial estar dins els primers llocs, ja que els usuaris no solen anar més enllà.

  Segueixi llegint i no deixi escapar les grans oportunitats que li pot oferir aconseguir un bon posicionament a Google

  Definició de posicionament Google

  El posicionament web és el lloc que ocupa una pàgina als rànquings dels cercadors, en aquest cas, Google, segons les consultes específiques dels internautes.

  Comprèn el conjunt de tècniques i accions que s’apliquen dins la web amb la finalitat de millorar la seva visibilitat a internet.

  En el moment que un usuari realitza una cerca, les diferents pàgines que utilitzen les mateixes paraules clau apareixen als resultats de Google. Per tant, tenir una estratègia SEO enfocada en aconseguir-ho és clau per arribar al seu públic objectiu.

  Perquè una pàgina pugui ser correctament posicionada a Google, cal tenir en compte molts factors determinants. Els més destacats són actualitzar sovint la pàgina amb contingut únic i interessant, tenir les keywords idònies, comptar amb enllaços interns i externs de la seva pàgina i gaudir d’un disseny web adequat i una bona estructura, entre altres.

  posicionament web

   

  Preguntes freqüents sobre

  Empresa de posicionament Google per aconseguir la millor estratègia SEO

  Definició de posicionament Google

  El posicionament web és el lloc que ocupa una pàgina als rànquings dels cercadors, en aquest cas, Google, segons les consultes específiques dels internautes. Comprèn el conjunt de tècniques i accions que s’apliquen dins la web amb la finalitat de millorar la seva visibilitat a internet.

  Què és una estratègia SEO i per què la necessita una empresa?

  Una estratègia de posicionament web consisteix a portar a cap, de manera organitzada i ordenada, diferents tasques referents al SEO i així mantenir sempre al dia una pàgina i que pugui ser indexada correctament per Google.

  Beneficis d’obtenir millor visibilitat a Google

  Els avantatges i beneficis de gaudir d’un bon posicionament Google són múltiples. I, gràcies al SEO, la seva pàgina serà més usable, serà més interessant pel cercador i pels usuaris i estarà més accessible.

  Empresa experta en posicionar empreses a Google

  Contacti amb Gestinet, experts en màrketing digital i en elaborar les millors estratègies SEO. La seva empresa serà més visible i potent dins el seu sector.

  Què és una estratègia SEO i per què la necessita una empresa?

  Una estratègia de posicionament web consisteix a portar a cap, de manera organitzada i ordenada, diferents tasques referents al SEO i mantenir sempre al dia una pàgina i que pugui ser indexada correctament per Google. Així, serà millor posicionada i més fàcilment accessible pels usuaris.

  Una estratègia d’aquestes característiques ajuda que més persones trobin la seva empresa i podrà atraure a nous clients.

  Gràcies a aquesta, es pot treballar més eficientment i centrar-se en les accions que aportin més valor a una web i la facin més potent.

  D’aquesta manera, perquè una estratègia de posicionament Google sigui efectiva cal:

  1. Desenvolupar la seva buyer persona, és a dir, saber exactament com és el seu client perfecte, que és el que està interessat en els seus productes o serveis.
  2. Identificar les seves paraules clau i analitzar quin tipus de cerques realitza.
  3. Conèixer la seva competència i veure com treballen.
  4. Cuidar tots els seus continguts i, per descomptat, les seves imatges. Aquestes han d’estar anomenades correctament i tenir una mida adequada. El motiu és que no poden pesar massa, ja que si no la pàgina podria tardar molt a carregar-se, quelcom negatiu per Google.
  5. Reparar qualsevol enllaç trencat, amb la intenció que els usuaris puguin navegar sense entrebancs.

  Són factors molt importants pel cercador. Cal remarcar que el SEO no és quelcom immediat, requereix esforç i temps, però els resultats són visibles i repercuteixen molt positivament en una empresa.

  Per això és molt important tenir una estratègia clara, on identifiqui totes les accions a realitzar i la seva periodicitat, clau pel posicionament web.

  estratègia seo

   

  Beneficis d’obtenir millor visibilitat a Google

  Els avantatges i beneficis de gaudir d’un bon posicionament a Google són múltiples.

  En primer lloc, és essencial dir que té una alta rendibilitat d’inversió, és a dir, que, en aconseguir un gran volum de tràfic, ràpidament tots els esforços es veuran compensats. A més, com que els usuaris són realment clients potencials, hi ha moltes probabilitats de venda ràpida.

  El posicionament és un aspecte a llarg termini. Si aconsegueix una bona posició i treballant adequadament la seva optimització, es mantindrà durant el temps.

  Les seves conversions es veuran incrementades, quelcom molt positiu pel seu negoci De fet, no només augmentarà la visibilitat de la seva empresa, si no que la seva marca serà més popular i donarà més confiança i credibilitat a tots els visitants.

  El posicionament Google li dona l’oportunitat que la seva web es promocioni durant tot el dia, sense descans.

  Gràcies al SEO la seva pàgina serà més usable, serà més interessant pel cercador i pels usuaris i estarà més accessible.

  posicionament pàgina google

   

  Empresa experta en posicionar empreses a Google

  No ho dubti i faci que la seva pàgina obtingui el millor posicionament a Google.

  Confiï en experts del sector i les seves vendes es veuran incrementades exponencialment.

  Contacti amb Gestinet, experts en màrketing digital i en elaborar les millors estratègies SEO. La seva empresa serà més visible i potent dins el seu sector.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post