ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  07/09/2022

  Empresa per a actualitzar i mantenir la pàgina web

  Manteniment web

  Recórrer a una empresa especialitzada en manteniment web és clau per a conservar la pàgina en les millors condicions. De fet, contractant aquest servei, s’eviten grans contratemps i, especialment, pèrdues econòmiques per al negoci.

  Gràcies al suport de tècnics experts en màrqueting digital, s’actualitza constantment el lloc web, se li ofereix el millor disseny i s’obté la millor optimització per a poder posicionar la pàgina correctament en els cercadors, a més de tenir a l’abast noves oportunitats que el món on-line posa a la seva disposició, un sector en continu moviment.

  Una web és, sens dubte, una publicitat excel·lent a internet, mitjà que ha de tenir presència una empresa sí o sí en cas de voler aconseguir el seu públic objectiu i tenir major popularitat.

  Per això, és imprescindible que un portal compti amb un manteniment web professional, realitzat per professionals de l’àmbit.

  Al contrari, sense aquest suport periòdic, una web sense actualitzar pot no comportar-se de manera ‘normal’. És a dir, pot tenir fallades de seguretat, tenir incidències, que els clients no puguin navegar adequadament, que les compres no es puguin realitzar amb agilitat, que el disseny quedi obsolet, que els continguts no siguin d’interès per als usuaris, etc.

  Les empreses de manteniment web fan tasques preventives, amb la finalitat d’anticipar-se a possibles problemes que es puguin ocasionar, fent que la pàgina sempre estigui al 100% i estigui operativa tot el temps.

  Recordi que un dels beneficis de tenir una pàgina corporativa, és que es pot visitar les 24 hores, tots els dies de l’any. Així que el seu portal ha d’estar en perfectes condicions constantment.

  El manteniment web són totes aquelles estratègies de seguiment que es duen a terme en una web, i l’objectiu de la qual és optimitzar-la adequadament. Amb aquesta ajuda professional, s’obtenen còpies de seguretat i es garanteix la correcta visualització de tots els elements i estructures d’aquesta, a més que s’encarrega que es pugui carregar el més ràpid possible. Això afecta al mateix temps que els usuaris puguin navegar a la pàgina i, com a conseqüència, al posicionament web.

  Així que és imprescindible tenir a una empresa de manteniment web al seu costat, que li brindi un servei complet en aquest sentit.
  A continuació, li detallem amb més profunditat les raons per les quals la seva pàgina requereix un manteniment professional.

  manteniment pàgines web

  Preguntes freqüents sobre

  Empresa per a actualitzar i mantenir la pàgina web

  Per què contractar un servei de manteniment web?

  Amb un manteniment web realitzat de manera periòdica per una empresa experta en màrketing digital, una pàgina d’empresa aconsegueix grans avantatges, com economitzar el temps, estar sempre al dia o fer més potent la seva imatge de marca, entre altres.

  Actualitzar una pàgina web afecta positivament a la rendibilitat del lloc

  En actualitzar una web, aquesta es veurà positivament afectada a nivell tècnic, de continguts i de disseny. I, alhora, tot afecta a la rendibilitat web. Amb una web actualitzada, les seves conversions augmentaran i, per descomptat, les seves vendes.

  Tècnics especialistes en manteniment de pàgines d’empresa

  A Gestinet posem a la seva disposició els millors tècnics especialistes en manteniment web, disseny i màrketing digital, amb la finalitat que la seva pàgina aconsegueixi tots els seus objectius, tant relacionats amb potenciar la seva marca a internet com a incrementar les seves vendes. No dubti a demanar-nos informació sense compromís.

  Per què contractar un servei de manteniment web?

  Amb un manteniment web realitzat de manera periòdica per una empresa experta en màrketing digital, una pàgina d’empresa aconsegueix grans avantatges. Destaquem:

  1. Economitzar temps: els especialistes saben exactament el que cal fer i cada quant. A més, ho duen a terme de manera correcta, sense errors. Per exemple, optimitzen les imatges, doten dels millors continguts, inclouen noves aplicacions, etc. En resum, actualitzen la pàgina a les noves necessitats del mercat. Tot això, sens dubte, també afecta positivament a l’economia.
  2. Fer més potent la seva imatge de marca: amb un manteniment web adequat, s’aconsegueix que una empresa pugui ser més potent en l’entorn digital i que la seva imatge de marca es vegi reforçada. És determinant actualitzar-se. Una empresa de manteniment de pàgines web ofereix una ajuda personalitzada, segons les necessitats de cada negoci i els seus objectius. És un suport que fa que un lloc pugui ser monitorat sense interrupcions i estigui en cura permanent.
  3. Sempre al dia: com li comentem, el món digital és molt canviant i, per aquest motiu, s’ha d’estar sempre al dia. El manteniment web professional dona l’oportunitat a una empresa a tenir una pàgina funcional, 100% navegable i amb un disseny modern, a més de tenir seguretat.
  4. Protecció i seguretat: precisament aquest aspecte és realment important. En l’actualitat, existeixen desenes de ciberatacs, els quals requereixen les millors mesures i barreres perquè no entrin en una pàgina i la perjudiqui. Enfront d’una amenaça real, com pot ser el robatori de dades, és necessari que la seva pàgina web estigui constantment actualitzada per a evitar que tercers puguin obrir una bretxa de seguretat.
  5. Més oportunitats: el manteniment de pàgines web ofereix als negocis noves possibilitats, nous reptes, arribar a més usuaris, tenir més vendes, etc. Així que s’ha d’aprofitar tot el que pot brindar tenir una web actualitzada en tot moment.

  actualitzar pàgines empresa

  Actualitzar una pàgina web afecta positivament a la rendibilitat del lloc

  En actualitzar una web, aquesta es veurà positivament afectada a nivell tècnic, de continguts i de disseny. I, alhora, tot afecta a la rendibilitat web. És a dir, a nivell econòmic.

  Amb una web actualitzada, les seves conversions augmentaran i, per descomptat, les seves vendes.

  Els usuaris cada vegada exigeixen més i volen un valor afegit quan entren en una web. Aquest pot ser informació d’utilitat, novetats, promocions, descomptes, notícies de diferents temes afins a l’empresa i els seus consumidors, disseny actual i net, excel·lent navegabilitat, web estructurada i fàcil, etc.

  Les actualitzacions realitzades per les empreses de manteniment web són indispensables per a treure-li el major profit a noves funcionalitats que van apareixent amb les noves plataformes. Així que ha de comptar amb aquest suport professional encarregat de mantenir i dissenyar correctament un lloc, optimitzar la web i que gaudi del millor funcionament.

   

  dissenyar i mantenir web

  Tècnics especialistes en manteniment de pàgines d’empresa

  El manteniment web és una disciplina que requereix dels millors professionals del sector, tècnics en constant evolució i actualització. Gràcies al seu treball, la seva web estarà al dia i podrà romandre en les primeres posicions de Google.

  A Gestinet posem a la seva disposició els millors tècnics especialistes en manteniment web, disseny i màrketing digital, amb la finalitat que la seva pàgina aconsegueixi tots els seus objectius, tant relacionats amb potenciar la seva marca a internet com a incrementar les seves vendes.

  Contacti amb nosaltres i rebrà un servei completament a mesura.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post