ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  24/07/2020

  En què consisteix l’optimització SEO?

  posicionament web

  Per a poder aconseguir un òptim posicionament als cercadors, cal realitzar un seguit de processos que faran que una pàgina pugui estar més amunt dels rànquings, especialment a Google.

  Per tant, l’optimització SEO són totes aquelles tècniques portades a cap amb la finalitat que una pàgina estigui millor posicionada de manera orgànica.

  Els usuaris solen clicar amb més probabilitat els resultats naturals i, com a conseqüència, aquests obtindran més possibilitats de visites i conversió.

  Realitzant una correcta optimització, una web obtindrà un millor disseny corporatiu, una bona estructura i bons continguts, aspectes excel.lents no només pels cercadors, sinó també per retenir més temps als usuaris dins el portal.

  Quins són els factors determinats en l’optimització d’una pàgina?

  A l’hora de posicionar als cercadors, trobem diferents factors essencials que cal tenir en compte. Alguns són:

  Velocitat de càrrega: és imprescindible que una web pugui carregar-se ràpidament, ja que els visitants donen pocs segons d’oportunitat per mostrar la informació. En cas contrari, marxaran a una altra web. Per tant, cal optimitzar la seva pàgina, sobretot quan parlem del pes de les seves imatges i vídeos.

  Usabilitat: avui dia és imprescindible que qualsevol pàgina proporcioni una bona experiència de navegació i sigui intuïtiva i fàcil. Aquest factor l’aconseguirà tenint una bona estructura i disseny. A més, ha de ser responsive, és a dir, ha de poder adaptar-se a tots els dispositius i pantalles.

  Continguts: tenir un contingut actualitzat, interessant i únic és essencial i farà que els cercadors el mostrin més fàcilment. Ha d’aportar un valor afegit.

  Enllaços: són un aspecte important, degut que li donen autoritat a una pàgina. Tant els enllaços interns com els externs, si apunten correctament, són rellevants pels cercadors i també retenen als usuaris, aportant-los informació extra.

  Si vol aconseguir el millor posicionament de la seva pàgina, optimitzi-la correctament.

  Per qualsevol estratègia de màrketing digital, posi’s en mans de professionals i podrà portar a cap tots els seus objectius.

  A Gestinet som referents en SEO i en l’elaboració d’estratègies enfocades a millorar la visibilitat i notorietat a internet. Ens posem a la seva total disposició per a realitzar un pla a mida i adaptat a les seves necessitats.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post