ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  25/07/2018

  Errors d’un community manager en les xarxes socials

  community manager

  L’objectiu d’un community manager és elaborar, gestionar i administrar la comunitat online d’una empresa, creant i mantenint relacions estables i donant confiança als usuaris interessats en la marca.

  Aquests professionals s’han d’incloure en qualsevol estratègia de màrketing on-line, ja que compten amb unes habilitats tècniques i uns coneixements digitals.

  Els community manager tenen vàries funcions, de les quals destaquen la creació de contingut atractiu i de qualitat, que fa que els usuaris es sentin identificats, gestionar el blog corporatiu de la empresa, que ajuda notablement al posicionament web d’aquesta, monitoritzar les publicacions i actualitzacions a les xarxes socials i crear relacions amb els usuaris per a poder involucrar-los.

  Hi ha , però, una sèrie d’errors que alguns community manager realitzen i s’han de rectificar:

  Faltes d’ortografia: és imprescindible tenir una bona redacció i no fer faltes d’ortografia. Com hem comentat, la qualitat en el contingut és essencial. És necessari llegir tots els textos abans de publicar-los.

  Repassar els enllaços: també, abans de publicar, s’han de repassar tots els enllaços per si realment redireccionen on volem. Si no és així, resta credibilitat a la marca.

  Convidar als contactes a fer-se fans de totes les seves pàgines: no només s’aconsegueix tenir una comunitat d’usuaris de poca qualitat si no que aquests no ho compartiran enlloc.

  Invitacions massives: només s’han d’enviar invitacions als usuaris que realment poden tenir algun interès a assistir al algun esdeveniment.

  Publicacions molt freqüents però amb poc contingut: és millor la qualitat que la quantitat. De 3 a 5 publicacions a la setmana és molt correcte.

  Utilitzar un llenguatge inadequat: sempre alineat amb la marca, el llenguatge utilitzat ha de ser correcte i mai despectiu o malsonant.

  Missatges automatitzats: sense cap informació personalitzada, no aporten valor a l’usuari i pot donar sensació de despreocupació.

  Com ha pogut observar, comptar amb professionals és essencial per a tenir èxit en qualsevol estratègia de màrketing on-line i en la figura del community manager

  Gestinet compta amb molts anys d’experiència en la gestió i assessorament sobre estratègies Social Media i Community Manager a mida per a cada client qui va dirigit, sector, i tipus de servei o procucte.

  5/5 - (48610 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48610 votes)