ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Els errors en disseny web que repercuteixen el posicionament Google

  posicionament google - web - disseny web - Gestinet

  Els millors llocs web són dissenyats per crear una bona experiència a l’usuari, però també han d’estar dirigits als motors de cerca. Tot i així, hi ha un conjunt d’errors habituals que perjudiquen al posicionament Google i que s’han de tenir en compte a l’hora de fer el disseny web.

  Una pàgina web pot tenir una bona imatge de capçalera de fons, una tipografia elegant i una bona combinació cromàtica que alegrarà la vista a l’usuari però, potser el motor de cerca no la trobarà. El motiu podria ser que el dissenyador web s’hagi oblidat d’afegir els elements essencials i bàsics per a un bon posicionament Google.

  Un dels errors més comuns és la manca d’etiqueta H1. L’etiqueta H1 És un dels elements principals que troba un motor de cerca quan rastreja la pàgina. Així doncs, la inclusió d’aquesta etiqueta és obligatòria, així com aprofitar-la per incloure les paraules claus per millorar les posicions en els motors de cerca. La manera més simple d’explicar l’objectiu d’una pàgina web és a través de la etiqueta H1, l’usuari amb un primer cop d’ull ha de ser capaç de reconèixer el propòsit de la web.

  El pes de les imatges i els arxius multimèdia també és important i s’han de tenir en compte ja que incloure material gran i pesat farà que la pàgina web trigui més a carregar, afectant negativament la velocitat de la pàgina i podent influir en pitjors posicions en quant als resultats de cerca. És cert que les imatges aporten un aspecte increïble però aquestes s’han de comprimir i adaptar per a poder ser pujades al web.

  Per altra banda, és habitual trobar pàgines web on el text està inclòs dins la imatge. Es tracta d’una mala pràctica de disseny web. Al no incloure una capa de text a sobre la imatge i incrustar-ho a dins fa que aquest text es perdi, i els motors de cerca se’l perden. A més, en el disseny responsable el text no s’adapta a la mida de la pantalla, sinó que s’adapta la imatge sencera, pel que el text es mostrarà molt petit i resultarà una mala experiència per l’usuari.

  Google ja fa temps que adverteix sobre l’ús dels pop ups. Google prioritza sempre l’experiència d’usuari, i en especial als dispositius mòbils. Quan apareixen finestres emergents els usuaris no poden visualitzar el contingut principal, pel que pot tenir un impacte negatiu per l’experiència d’usuari i conseqüentment, pel posicionament web.

  Una altre pràctica força freqüent en els últims temps és l’ús del scroll infinit. L’ús d’aquesta tècnica fa que el contingut es vagi mostrant a mesura que l’usuari arriba a la part inferior de la pàgina, pel que el motor de cerca només serà capaç de rastrejar el contingut de la primera pàgina i no tindrà en compte tot el contingut amagat.

  En resum, és molt important saber com repercuteixen els aspectes de disseny web en el posicionament web i tenir-los en compte degut que un bon posicionament es pot traduir en majors ingressos econòmics per part de nous clients. Des de Gestinet, l’experiència en el sector avala les nostres tècniques i oferim un servei totalment optimitzat amb les últimes tendències en posicionament.

  5/5 - (48540 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48540 votes)