ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  21/06/2018

  Errors més comuns en posicionament web

  posicionament web

  Degut a que Google va definint els seus algoritmes i són canviants, la dificultat de posicionar una pàgina web als primers resultats de cerca utilitzant eines de posicionament web es complica. De la mateixa manera, hi ha més competència per ocupar aquests primers llocs.

  El posicionament google és un component bàsic del màrketing on-line ja que genera el tràfic de qualitat cap a la seva web.

  És fàcil de veure que avui dia encara es fan molts errors que, per desconeixement, afecten negativament al SEO i que s’han de tenir molt en compte si vol que el seu portal no estigui localitzat en posicions molt inferiors.

  A continuació li detallem els errors més comuns SEO:

  Mantenir dues versions del domini de la pàgina: aquest error, tot i ser molt generalitzat, té fàcil sol.lució. Es pot establir el domini preferent a Google Webmaster Tools o realizar un redireccionament desde el servidor.

  La web carrega lentament: degut a que les imatges són molt pesades o el hosting és de mala qualitat, entre altres, pot afectar a que la pàgina carregui molt lentament.

  Contingut escàs: el contingut ha de ser atratiu, únic i actualitzar-lo freqüentment. També té molta importància la quantitat de paraules que hi hagin, que han de ser més de 300. El texte mai pot ser copiat d’altres pàgines. De fet, això pot ser penalitzat i afectar seriosament al seu posicionament.

  Referent al contingut, no es pot abusar de les paraules clau. Els motors de cerca no situaran la seva pàgina a les primeres posicions si sobreoptimitza els textos amb moltes paraules clau.

  Títols o descripcions pobres: el més recomenable és incluir les paraules clau en el títol de les entrades i modificar el CMS convinant les paraules d’aquest.

  Sobreoptimitzar l’ample del text dels links: s’ha de cuidar especialment l’estratègia de link building. No s’ha d’enllaçar sempre utilitzant la keyword exacte. Per exemple, pot utilizar frases senceres, text aleatori, etc.

  Com ha pogut veure, el posicionament web requereix coneixements tècnics que no estan a l’abast de tothom. És per això que comptar amb professionals és la millor sol.lució.

  Posi’s en contacte amb nosaltres i li oferirem resultats demostrables amb casos d’èxit reals, gràcies a la nostra gran experiència en aquest sector i gran quantitat de clients que confien en el nostre servei de posicionament web.

  5/5 - (48570 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48570 votes)