ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Esmarttables: tecnologia, funcionalitat i diversió sense fi

  Esmarttables

  Gestinet, empresa a l’avantguarda del sector internet i tecnologia, i referent en oferir el millor servei i consultoria informàtica, presenta un innovador producte a escala europea, multifuncional i adaptat a totes les edats, per tal de ser utilitzat en l’àmbit domèstic i laboral.

  Esmarttables té diferents elements. Per una banda, consta d’una Tablet de 27” Panel LG FullHD d’última generació, totalment útil avui dia, donant totes les prestacions que aquest dispositiu pot oferir, així com comoditat a l’hora de comptar amb accés a internet a través d’una pantalla d’aquestes dimensions a casa seva, podent compartir les aplicacions o informació amb altres membres de la familia, treballar, jugar, apendre.. Una infinitat d’aplicacions, funcions i possibilitats inacabables.

  Smart Tables

  Un altre element és el mobiliari i, com es pot observar, té un disseny actual i modern, capaç d’adaptar-se a qualsevol localització de la seva casa o oficina. Gràcies a la seva forma rectangular, pot guardar-se en un espai en concret o integrar-se perfectament al mig d’un menjador o una habitació, donant un aire actualitzat i d’avantguarda.

  És un article de luxe i disseny a l’abast de tothom, ja que té un preu molt assequible, i és una eina sofisticada, còmode i que pot formar part de la decoració de la seva llar. Els límits, especialment quan a les seves funcionalitats i prestacions, els posa cada usuari, perquè cadascú pot descarregar-se tants programes com vulgui, segons les usabilitats que vulgui portar a cap. Així doncs, és fácil treure el màxim partit a la Smart tables que presentem, única al seu sector i àmbit.

  A més de tenir un caràcter informatiu o d’aprenentatge, les Esmarttables són divertides i una manera diferent de formar-se i apendre jugant, especialment per als més petits. Els nens i nenes poden divertir-se amb aquesta eina gràcies a les diferents aplicacions enfocades a aquest col.lectiu, tan divertides com per fomentar l’aprenentatge durant el joc, sent interactives i totalment funcionals. Jocs en anglès per apendre l’idioma, jocs per a forçar la memòria, jocs per a reforçar els reflexes..

  Smart Tables disseny

  Les Smart Tables, com pot comprovar, tenen multitud d’avantatges. A més, el vidre de la Tablet és resistent i segur als cops i a l’aigua, essencial quan hi tenen accés els nens, té Wifi, inclou un calaix on poder guardar accessoris del seu menjador o altres i, a més, pot ser utilitzat a partir dels 3 anys, degut la seva facilitat d’utilització i la seva mida.

  Si vol tenir disseny funcional a casa seva, obtingui la seva Esmarttable i gaudeixi de la millor tecnologia i disseny amb aquest nou producte tan excepcional i perfecte per a tota la família.

  Entri a la web, esculli el color del mobiliari que més li agradi i tingui accés a il.limitades funcionalitats, diferents usos i un disseny de luxe que, sens dubte, li aportarà a casa seva i a la seva familia, tots els avantatges i beneficis mencionats.

  Com sempre, Gestinet li ofereix la millor tecnologia, infinitat de funcionalitats, imatge i disseny únic i a un preu immillorable.

  5/5 - (49188 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49188 votes)