ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Un òptim disseny web és essencial durant les rebaixes

  Disseny web

  Sempre és important tenir un disseny web impecable i actualitzat però, durant les rebaixes, ho és encara més.

  Aquesta època és característica perquè les vendes es multipliquen, especialment en l’àmbit on-line. El fet de poder comprar còmodament des de qualsevol lloc i poder comparar preus, fa que els usuaris es decideixin de manera més fàcil.

  Per tant, el disseny de la seva pàgina ha d’estar al dia i ha d’adaptar-lo a les promocions i descomptes que la seva empresa i marca està fent, a més de tenir una imatge acord amb les rebaixes, és a dir, que la seva web cridi més l’atenció.

  Un punt que cal remarcar són les imatges. Ha de treure’n el màxim partit i fer que la seva pàgina sigui molt visual.

  Quant als colors, el vermell és el més utilitzat i els preus amb descompte o les promocions, han d’estar destacades, bé amb el color o amb la mida.

  De fet, pot crear una categoria especial durant el temps que tingui rebaixes. Així, els seus visitants tindran un enllaç directe per realitzar les consultes relacionades amb aquestes.

  Si vol que la seva conversió augmenti, pot aconseguir-ho gràcies a un disseny cuidat, que provocarà una millor experiència d’usabilitat.

  Procuri que el recorregut que va des de l’inici de la compra fins al pagament sigui el més curt possible, és a dir, que no hi hagi massa passos. Recordi que les compres durant les rebaixes solen ser més impulsives.

  La venda creuada és la seva aliada i farà que la seva facturació augmenti. Per a realitzar-ho, ha de mostrar productes molt atractius, especialment en preus i que es complementin.

  Tingui molt en compte la velocitat de la seva web. Els usuaris donen pocs segons d’oportunitat per carregar-se una pàgina i, en cas de no ser prou ràpida, marxen a una altra de la competència.

  És necessari, doncs, tenir-la optimitzada.

  Si vol que les rebaixes siguin positives per a la seva marca i la seva web, captar nous clients i fidelitzar els que ja té, cuidi el disseny de la seva pàgina.

  Per a portar-ho a cap de la millor manera, posi’s en contacte amb Gestinet, experts en crear estratègies de màrketing digital i realitzar dissenys personalitzats i adaptats.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post