ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Com saber si la seva empresa necessita una nova estratègia de posicionament Google

  Posicionament google

  Tenir una estratègia de posicionament Google definida és essencial per tal d’aconseguir els seus objectius SEO. Igualment, a vegades és necessari realitzar canvis per diferents motius: el mercat canvia molt sovint i cal adequar-se, els usuaris modifiquen la seva manera de navegar o cercar o, simplement, tot i tenir en compte les premisses anteriors, la seva estratègia no funciona.

  Desenvolupar una nova estratègia de màrketing on-line, especialment en el posicionament web de la seva pàgina, li pot permetre créixer en el mercat i li ofereix noves oportunitats. Tanmateix, pot millorar vers la competència del seu sector i la seva marca tindrà més presència online, millorant així la seva imatge.

  Per a desenvolupar una nova estratègia digital, anteriorment ha d’analitzar alguns factors per tal de tenir més informació i així poder millorar el posicionament Google de la seva web. Alguns d’ells són:

  La seva pàgina no apareix en les primeres posicions: per tal de poder esbrinar si la seva estratègia de posicionament web funciona, obri una nova finestra privada en el seu navegador i busqui les paraules clau amb les quals hi està treballant o desitja fer-ho. Si no està en les primeres posicions, necessita canvis en el seu SEO.

  La seva pàgina no té contingut prou extens ni de qualitat: Google té molt en compte el contingut de la web i ha d’incloure en els textos les paraules clau desitjades.

  La seva web té un flux baix de visites: ha d’analitzar si els seus usuaris el troben d’una manera orgànica i fàcil. També quin índex de conversió té, ja que, com més visites tingui, més probabilitats de venda obtindrà. També ha de tenir en compte que Google valora positivament el temps que un usuari està en una mateixa web i que, entre molts factors, el disseny web hi té molt a veure.

  No està visible en les xarxes socials: la seva empresa ha d’estar immersa en diferents xarxes socials, ja que permet una comunicació constant entre la marca i els usuaris i també afecta positivament al posicionament d’un negoci.

  A Gestinet analitzem les estratègies on-line dels nostres clients per tal de realitzar els canvis adequats i que els seus objectius siguin un èxit. Posi’s en contacte amb nosaltres i l’assessorarem sobre quina és la millor manera de procedir i que el posicionament Google de la seva pàgina web sigui la millor possible.

  5/5 - (48770 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48770 votes)