ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  27/06/2019

  Com saber si la seva estratègia de posicionament web funciona

  posicionament web

  És necessari, en una estratègia de màrketing on-line, analitzar els passos que s’estan portant a terme, amb l’objectiu de millorar-los o canviar-los. A més, en un món tan canviant com el virtual, on cada dia sorgeixen noves influències, és imprescindible estar atent a tot.

  I dins del màrketing digital trobem el posicionament web, molt rellevant per obtenir notorietat i visibilitat a internet. Quan al SEO, és igual d’essencial conèixer quina evolució té la seva estratègia i saber si els resultats són els esperats.

  Tenir un òptim posicionament web implica comptar amb continguts únics, originals i rellevants pels usuaris i seguir les exigències de Google, perquè aquestes ens poden assegurar un lloc important al cercador.

  S’ha de tenir en compte, no obstant, que els resultats d’una campanya de posicionament no són immediats. És a dir, en menys de tres mesos és difícil veure resultats molt positius, especialment si el seu sector té molta competència o les paraules clau estan molt utilitzades.

  Per tal d’analitzar la seva web i veure en quin punt es troba, cal comprovar el seu posicionament web actual i les keywords. Seguidament, hauria de verificar quina reputació on-line té la seva empresa, marca o producte, ja que és quelcom molt important per Google i, finalment, hauria d’analitzar la seva pàgina web en l’àmbit de disseny i usabilitat, degut que la seva optimització és essencial pel cercador.

  Per poder comprovar quins resultats té el seu posicionament web, existeixen eines molt útils. Algunes són SemRush, per tal d’esbrinar com estan posicionades les seves paraules clau i tenir informació sobre dominis; Sistrix, molt interessant per saber la seva notorietat; o Google Analytics, perfecte per conèixer el tràfic orgànic cap a la seva pàgina i saber si la seva estratègia és correcte.

  A més d’aquestes eines, tingui en compte que, perquè el SEO sigui efectiu, és necessari temps i esforços en aquesta acció. Hi ha gran competència a la xarxa i s’ha de ser competent per tenir èxit. Per a fer-ho, periòdicament realitzi estudis d’altres empreses del seu sector, optimitzi la seva web, tant els textos com els continguts multimèdia, tingui visibilitat a les xarxes socials i cuidi als seus usuaris, tenint una bona atenció al client.

  Si vol obtenir resultats de posicionament web exitosos i amb garanties, contacti amb Gestinet. Som referents en posicionament web Barcelona i estem a la seva disposició per a crear una estratègia a mida i adaptada a la seva empresa.

  5/5 - (49134 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49134 votes)